Banes Motor České Budějovice
14.09.2008, Miroslav Mayer

Výsledkový servis: žáci 6.-9. třída

Č. B u d ě j o v i c e - Druhé kolo žákovských soutěží 6.-9. třídy přineslo výsledkově to samé co první kolo. Vítězství všech mužstev kromě deváté třídy. Soupeř nebyl tentokrát nejsilnější a tak se spíše čekala vítězství všech mužstev. Deváté třídě se zatím nedaří a dvě prohry 2:1 nejsou především dobrou vizitkou útočníků, kteří zatím zaznemali pouze jeden gól se spíše slabšími soupeři.

Devátá třída

Na Kobře se poslední dobou mužstvu dnešní deváté třídy vůbec nedaří. Prohráli zde i loni 4:1. Překážkou bývá vždy výborný brankář a vlastní střelecká impotence. Sobotní zápas byl ve stejném duchu. Domácím se povedlo v poslední minutě dát vítěznou branku a tak na deváťáky nezbyl opět ani bod. S jedním gólem se těžko vyhrává. Zatím mužstvo neplní papírové předpoklady, že by mělo porážet tyto soupeře a problémy mít se silnými pražskými celky a s Plzní. Vše se může v dobré obrátit hned v příštím kole. V sobotu tedy Kobra - HC Č.B 2:1. Kuriozitou dne bylo, že se podařilo na utkání zaspat hned třem hráčům.


Osmá třída

V půlce utkání svítil na tabuly šokující stav 4:1 pro domácí. Mužstvo se dokázalo vzchopit a utkání dotáhlo do vítězného konce hlavně díky mladším hráčům - Pavlu Pýchovi a Lukáši Vopelkovi, kteří svými brankami zaveleli k obratu v utkání. Konečný výsledek 6:4 pro českobudějovické nakonec naplnil očekávání.


Sedmá třída

Sedmáci utkání rozehráli svižně a po první třetině se zdálo, že je rozhodnuto. Hosté se nevzdali a zápas ještě trochu zdramatizovali, ale překvapení se nekonalo. Českobudějovičtí nakonec uhájili vítězství 6:4. Největší zásluhu na vítěztsví měl tentokrát Aleš Macháček autor tří branek a jedné asistence.


Šestá třída

Šesťáci si poradili se svým soupeřem nejlépe a proměnili zápas spíše v exibici ve které si s chutí zastříleli. Na výsledku 14:1 se nejvíce podílel autor čtyř branek Jakub Doktor.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....