Banes Motor České Budějovice
07.09.2008, Miroslav Mayer

1. kolo žákovských soutěží

Č. B u d ě j o v i c e - Žákovské soutěže 6.-9. tříd měli tuto sobotu na programu své první kolo. Soupeřem byl tým IHC Písek. Celková bilance tří výher a jedné těsné prohry hovoří ve prospěch českobudějovických mužstev. Nejvíce se střelecky blýskl Jiří Smejkal, autor čtyř branek.

8. a 9. třída

Tato mužstva přívítala celky z Písku na domácím ledě. Nejprve nastoupilo mužstvo osmé třídy a své utkání, na rozdíl od generálky v Písku, tentokrát zvládlo dobře a může tak slavit své první vítězství 5:2. Po dvou gólech zaznamenali Pastyřík a Pýcha.

Mužstvo devátě třídy mělo také Písku co vracet. Vše podstatné v tomto utkání se stalo již v první třetině. Na první gól Písku ještě odpověděl po individuální akci při vlastním oslabení Emil Švec, ale na další gól Písku již mužstvo odpověď nenašlo. Výsledek 1:2 zůstal až do konce zápasu. Zlepšená hra je však příslibem do dalších zápasů.

6. a 7. třída

Mužstvo šesté třídy nezačalo na Píseckém ledě příliš dobře a výsledek zachraňovlo až v poslední třetině, kterou vyhrálo 5:0. Na celkovém vítězství 7:3 se podílelo sedm různých střelců v českobudějovickém dresu.

Mužstvo sedmé třídy také svůj zápas vyhrálo a to 6:3, zásluhu na tomto výsledku mají pouze dva střelci a to Smejkal a Šafář.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....