Banes Motor České Budějovice
04.09.2008, Miroslav Mayer

O tomto víkendu začínají mládežnické a žákovské soutěže

Č. B u d ě j o v i c e – Skončila doba tvrdé tréninkové dřiny a přípravných zápasů a nyní jsou na řadě již soutěžní boje ve skupinách. Každý hráč i trenéři jsou netrpěliví a plni očekávání. První kolo můžou naznačit možnosti mužstev. Někteří hráči stále ještě bojují o své postavení v týmu. Přejeme všem mužstvům do nové sezóny hodně zdaru.

Dorost A

Jako první se na domácím ledě představí mužstvo extraligového dorostu A. V pátek od 17,30 přivítá v Budvar Aréně mužstvo Hradce Králové, které skončilo v loňské sezóně po základní části na prvním nepostupovém místě do play-off. Hned v sobotu od 12,30 se střetne opět na domácím ledě s nováčkem soutěže mužstvem Havlíčkova Brodu. Zdá se, že se na první dvě kola nejedné o nejtěžší soupeře a dorostenci mají šanci vstoupit do soutěže zostra.

Soupisku dorostu A naleznete ZDE!

Kompletní rozpis soutěžních utkání dorostu pro sezónu 2008/09 naleznete ZDE!

Junioři

Juniorské mužstvo čeká první dvě kola „trip“ na Moravě. Nejprve v pátek zahájí soutěž v Třebíči a v sobotu se přesunou do Znojma. V loňské tabulce skončila Třebíč o dvě místa výše než českobudějovičtí junioři a mužstvo Znojma skončilo na předposledním místě tabulky po základní části.

Soupisku juniorů naleznete ZDE!

Kompletní rozpis soutěžních utkání juniorů pro sezónu 2008/09 naleznete ZDE!

9. a 8. třída

Mužstva deváté a osmé třídy začínají svou soutěž v sobotu od 11,00 a od 13,00 na druhé ledové ploše s mužstvy Písku. Tento tradiční jihočeský soupeř býval vždy příjemným týmem na rozjezd soutěže, ale letos se zdá tomu bude jinak. Mužstvo deváté třídy na píseckém ledě minulý týden dostalo tvrdou lekci a bude se snažit odvést Písku nejvyšší porážku za několik posledních let 7:0! Pokud se hráči nevzpamatují, bude začátek soutěže neradostný. Mužstvo osmé třídy také v poslední přípravě v Písku prohrálo 2:1 a i v tomto mužstvu bude muset dojít ke zlepšení hry.

Soupisky: 9. třída a 8. třída.

Rozpisy soutěžních utkání pro sezónu 2008/09: 9. třída a 8. třída.

7. a 6. třída

Mužstva sedmé a šesté třídy zahájí svou soutěž v Písku. Obě mužstva se budou, pod vedením trenéra Stárka, snažit o vítězný vstup do soutěže.

Soupisky: 7. třída a 6. třída.

Rozpisy soutěžních utkání pro sezónu 2008/09: 7. třída a 6. třída.

Dorost B

Mužstvo dorostu B v dorostenecké lize zahájí svoji soutěž až o týden později 12.9. v utkání doma s Kolínem.

Kompletní rozpis soutěžních utkání dorostu B pro sezónu 2008/09 naleznete ZDE!

Informace o přípravě juniorů a dorostu naleznete ZDE!

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....