Banes Motor České Budějovice
30.01.2008, Miroslav Mayer

Sedmáci poprvé v sezóně poraženi!

Č. B u d ě j o v i c e - Žáci sedmé a šesté třídy mají od 16.1. do 30.1. velice nabitý program. Během těchto 14 dnů hrají totiž 6 soutěžních zápasů. Většinu z nich mají již za sebou. Tuto středu sehrají další zápasy v Litvínově. Zatím si mužstva vedla velice dobře, až na poslední zápas v Plzni. Svěřenci trenéra Jaroslava Formánka (viz foto) ukazují, že jsou na sezonu dobře připraveni a vydrží i toto zběsilé zápasové tempo.

V sobotních zápasech na domácím ledě se dařilo oběma mužstvům a svého soupeře přehráli. Mužstvo šesté třídy si s chutí zastřílelo a zvítězilo vysoko 9:4 . Mužstvo sedmé třídy také vyhrálo a to 4:2 . Pondělní zápasy ovšem přinesly překvapivý výsledek. Mužstvo sedmé třídy poprvé v sezoně prohrálo soutěžní zápas! Mužstvo poslední dobou herně stagnovalo, jeho výkony se zhoršovaly, ale vždy mužstvu pomohl svými góly Luboš Rob. Tentokrát sám na všechno nestačil a mužstvo prohrálo vysoko 8:4 . Každá série jednou skončí a snad si mužstvo uvědomí, že výsledky se nerodí sami a znovu začne naplno pracovat. Mužstvo šesté třídy se zatím překvapivě v soutěži drží velice dobře a z Plzně přivezlo vítězství 6:2 . Střelecky se výrazněji prosazují Pýcha a Smejkal.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....