Banes Motor České Budějovice
27.01.2008, Miroslav Mayer

Sparta v Budvar aréně vítězná

Č. B u d ě j o v i c e - dohrála se další dvě kola dorosteneckých a juniorských soutěží. Obě naše mužstva získala přesně polovinu bodů o které se hrálo. Tentokrát ovšem byla obě mužstva úspěšná pouze na soupeřových kluzištích a doma byla, v obou případech pro Spartu Praha, příjemným hostitelem.

Dorostenci hráli v pátek na domácím ledě se Spartou Praha vyrovnané utkání plné zvratů, ve kterém byli nakonec šťastnější hosté odvážejí si domů tři body po vítězství 3:4 . V dalším těžkém utkání v Praze na stadionu Slavie vybojovali dorostenci cenné těsné vítězství 1:2 . V tabulce se tak udrželi na sedmé příčce se ziskem 76 bodů a zatím se jim daří držet se v první polovině tabulky týmů postupujících do play- off.

Junioři hráli v pátek svůj zápas na Kladně a podařilo se jim po velmi dobrém výkonu zvítězit 4:2. Doma v sobotu neměli potřebné střelecké štěstí a po vyrovnaném boji podlehli Spartě Praha těsně 0:1 . Jediný gól padl již v první třetině. Juniorům patří zatím v neúplné tabulce čtrnácté místo se ziskem 60. bodů a od sedmnáctého nepostupového místa pro play-off je zatím dělí 6 bodů.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....