Banes Motor České Budějovice
21.01.2008, Miroslav Mayer

Nominace mládežnických výběrů

Č. B u d ě j o v i c e – Začátkem února bude opět přestávky v mládežnických soutěžích. Tuto přestávku využijí naše reprezentační výběry k sehrání mezinárodních turnajů. Trenéři mládežnických reprezentačních výběrů nominovali na tyto akce i několik mladých hokejistů z našich týmů. Jedním z nich je i Roman Horák.(viz foto)

Reprezentace“18“ se zúčastní ve dnech 6-10.února turnaje pěti celků ve Finsku. Trenéři Sýkora a Moták nominovali na tuto akci, která je generálkou na dubnové MS i dva naše hráče. Stálicí v tomto výběru se zdá být Aleš Ježek a po zranění se do sestavy vrátil i budějovický talent Roman Horák. Pouze mezi náhradníky je další náš hráč Josef Klement a také Robin Soudek. V realizačním týmu je i trenér brankářů Ladislav Gula.

Výběr ČR“17“ bude hrát ve dnech 8-10.února, doma na turnaji čtyř mužstev. Tento turnaj je vrcholem reprezentační sezóny této věkové kategorie. Hrát se bude v Rokycanech a v Třemešné. Trenéři Šolc a Kampf nominovali Robina Soudka. Náhradník je Martin Semrád.

Náš nejmladší výběr“16“ bude hrát ve dnech 8-10.února na turnaji čtyř ve Finsku. Také se jedná o vrchol sezóny v této kategorii. Trenéři Kopecký a Turek nominovali opět kapitána našeho dorosteneckého mužstva Bohumila Janka. Stálým členem realizačního týmu je i hospodář Jiří Šrámek. Všem našim reprezentantům přejeme hodně štěstí a úspěchů.

Robin Soudek

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....