Banes Motor České Budějovice
20.01.2008, Miroslav Mayer

Dorostenci a junioři bodovali pouze doma

Č. B u d ě j o v i c e – Jsou za námi další dvě kola juniorské a dorostenecké extraligy. O něco lépe se dařilo juniorskému celku, který si připsal vítězství v domácím utkání, díky hattricku Aleše Ježka. Dorostenci dokázali doma zvítězit na samostatné nájezdy. Svá utkání na hřištích soupeře obě naše mužstva prohrála.

V pátek se představili na domácím ledě dorostenci. Očekávalo se vítězství, vzhledem k postavení v tabulce a k současné formě. Utkání skončilo nerozhodně 3:3 a na nájezdy přeci jen zvítězili domácí 4:3 a připsali si do tabulky dva body. Další utkání v Karlových Varech skončilo 2:0 pro domácí. Skončila tak série devíti utkání, ve kterých dorostenci bodovali a získali celkem 23 bodů.

Junioři hráli v pátek v Hradci Králové. Po dobrém výkonu nakonec prohráli 5:2 . V sobotu si na domácím ledě spravili chuť. Porazili silné mužstvo z Karlových Varů 4:2 . Výrazně se na výsledku podílel Aleš Ježek, který dal tři branky svého mužstva.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....