Banes Motor České Budějovice
20.01.2008, Miroslav Mayer

Žáci vítězní pouze doma

Č. B u d ě j o v i c e / Ml. B o l e s l a v - V sobotních utkáních starších a mladších žáků, byli úspěšnější mladší žáci, kteří dokázali svá utkání na domácím ledě vyhrát. Starší žáci nevezou z Mladé Boleslavi ani jeden bod. Problémem byla opět slabá koncovka. Ve dvou zápasech pouze tři góly na vítězství stačit nemůžou. To v mužstvu sedmé třídy opět řádil Luboš Rob, který se na výhře svého týmu podílel třema brankami a dvěma asistencemi.

Mužstvo deváté třídy si nezapsalo do tabulky žádný bod ani v utkání v Mladé Boleslavi. Po první třetině byl stav ještě nadějný 1:1, ale pak už dávali branky jen domácí a nakonec byl stav 1:3 . Mužstvo osmé třídy trápí v posledních utkáních slabá produktivita. Ve dvou posledních zápasech dalo pouze dvě branky a s tím se zápasy vyhrávat nedají. Opět nadějné dvě třetiny 1:1, ale v poslední třetině domácí přidali a zvítězili 5:2 .

Mužstvo sedmé třídy opět zvítězilo, rozhodlo se už v první třetině, která skončila 5:0. Utkání skončilo 9:1 . Opět se dařilo Luboši Robovi a dobře zachytal i brankář Havlátko. Sedmá třída stále drží neporazitelnost!!! Mužstvo šesté třídy mělo na domácím ledě šňůru tří proher, ale tentokrát se jim podařilo zvítězit 5:1 . O výsledku se rozhodovalo až v poslední třetině.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....