Banes Motor České Budějovice
15.01.2008, redakce

Fanklub připravuje autobus do Zlína

Č. B u d ě j o v i c e - V neděli 20. ledna odehraje HC MOUNTFIELD na ledě zlínských RI Oken zápas 43. kola a zdá se, že ani na vzdáleném jihovýchodě Moravy nebudou mít budějovičtí hokejisté o podporu nouzi. I do Zlína se totiž chystají jejich příznivci, o čemž svědčí zájem Fanklubu vypravit na tento zápas autobus. "Z Budějovic je do Zlína mizerné vlakové spojení, takže se tam můžeme dostat jen autem nebo autobusem. Chtěli bychom po delší době vyzkoušet druhou variantu," vysvětluje autor myšlenky Václav Hovorka. Připojte se i vy, v článku se dozvíte, co je k tomu potřeba udělat.

Autobus musí být objednán nejpozději v pátek ráno, proto uzávěrka přihlášek bude ve čtvrtek večer. Jelikož se chce Fanklub vyvarovat lehkovážně myšlených přihlášek, za účastníka zájezdu bude považován pouze ten příznivec, který zaplatí jízdné předem, a to na těchto místech:

- ve středu 16. 1. v restauraci U Malého jezu (hřiště SK Slavia) v čase 19:00 - 22:00
- ve čtvrtek 17. 1. v restauraci Na Plovárně v čase 17:00 - 19:00.

Cena zájezdu vychází na 400 Kč na osobu. Podle předpokladů se bude odjíždět v neděli od Budvar Arény okolo 11. hodiny dopolední, zpátky do Budějovic autobus přijede okolo půlnoci. Bližší informace o odjezdu poskytnou všem zájemcům zástupci Fanklubu na obou výše uvedených místech. Zbývá dodat jediné - pokud patříte ke skalním příznivcům HC MOUNTFIELD a nevíte, co s nedělním odpolednem, neváhejte a pojeďte podpořit náš tým v boji o udržení první příčky!

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....