Banes Motor České Budějovice
13.01.2008, Miroslav Mayer

Dorostenci vezou čtyři body, junioři získali doma tři.

Č. B u d ě j o v i c e - Právě skončené zápasy 35. a 36. kola juniorské a dorostenecké extraligy přinesly dorostencům další body do tabulky. Přestože odehráli dorostenci své zápasy venku podařilo jim získat 4 body, i když přišli o svou sérii zápasů bez porážky, která se nakonec zastavila na čísle 8 a pomohla dorostencům do vyšších pater tabulky. Junioři doma vyválčili 3 body za jedno vítězství a jednu porážku.

Dorostenci odehráli v pátek zápas v Mladé Boleslavi. Ve druhé třetině dokonce prohrávali 3:2. ale nakonec se jim podařilo zápas otočit a zajistit si další vítězství 6:3. V sobotu hráli další zápas v Pardubicích a po vyrovnaném průběhu skončil zápas v základní hrací době nerozhodně 3:3. V prodloužení gól nepadl a v nájezdech byli lepší domácí hráči, kteří proměnili všechny tři, za náš tým byl úspěšný pouze Schneider. Celkově tedy Pardubice zvítězili 4:3.

Junioři sehráli obě svá utkání v Budvar aréně. V pátek se jim podařilo zlepšenou střeleckou aktivitou ve třetí třetině a výborným výkonem brankáře Klestila , vyhrát 2.0. V sobotu je čekal tvrdý oříšek. Přijel druhý celek tabulky z Pardubic. Domácí v průběhu utkání prohrávali 0:2 a 1:3. Podařilo se jim snížit na konečných 2:3 , ale kýženého vyrovnání se přes značnou aktivitu v poslední třetině, již nedočkali. Přesto jsou výkony juniorského celku příslibem do dalších bojů. Do konce základní části zbývá ještě odehrát 10 kol.

Tomáš Klestil
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....