Banes Motor České Budějovice
11.01.2008, Miroslav Mayer

Zápasy juniorů a dorostu

Č. B u d ě j o v i c e – dnes a zítra jsou na programu opět soutěžní utkání dorostu a juniorů. Dorostenci hrají tentokrát obě svá utkání na soupeřových stadionech, junioři si naplno užijí domácího prostředí. Do konce základní části zbývá pouze 12 kol a tak je potřeba získat do tabulky každý bod.

Dorostenci zajíždějí nejprve na led Mladé Boleslavi, kde dnes sehrají své utkání. V sobotu pak hrají v Pardubicích. S Pardubicemi již letos jeden duel sehráli a zvítězili 6:5. Oba soupeři jsou v tabulce za našimi dorostenci. Náš tým vyhrál již 7 utkání po sobě a bude chtít určitě tuto sérii ještě prodloužit. V tabulce mu zatím patří výborné 7 místo.

Junioři hrají dnes na domácím ledě také s Mladou Boleslaví. Zápas začíná na první ledové ploše od 17,30. V sobotu přivítají junioři na svém ledě těžkého soupeře z Pardubic, zápas začíná ve 12,30. Zápas s Mladou Boleslaví by měl být vzhledem k postavení týmů v tabulce vyrovnaný. Mladá Boleslav je před naším týmem o dvě místa a získala o tři body více. Ovšem tým Pardubic je tom o poznání lépe než náš tým. V tabulce mu zatím patří druhá příčka a zatím získal 66 bodů. V prvním vzájemném duelu v Pardubicích jsme podlehli 8:2. Juniorský celek potřebuje každý bod a zdá se, že jde i výkonnostně nahoru a tak se dá čekat, že obě utkání budou bojovná a domácí se o výsledek poperou. Juniorům patří zatím 14. místo, získali dosud 51 bodů.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....