Banes Motor České Budějovice
22.12.2007, David Lukeš

Sbírka vynesla téměř 9 tisíc!

Č.   B u d ě j o v i c e - V sympatickém duchu se nesl výjezd fanoušků HC MOUNTFIELD na zápas v Ústí nad Labem. Zhruba 150 příznivců přijelo vlakem i auty a v ústecké hale byli domácím fandům co se týče hlučnosti vyrovnaným soupeřem. Ovšem nejen tak se příznivci budějovického hokeje v předvánoční pátek předvedli. Uspořádali mezi sebou sbírku, jejíž výtěžek poputuje na konto dětského oddělení onkologie českobudějovické nemocnice. Sbírka vynesla téměř 9 000 korun!
Podle původního předpokladu měli přispět třicetikorunou pouze účastníci vlakové části výjezdu, kteří jako výraz poděkování za výborné povzbuzování dostali od vedení klubu lístky na zápas v Ústí nad Labem zdarma. Ve vlaku během cesty ale solidarita fanoušků s nepříjemně osudem zkoušenými nejmladšimi spoluobčany postoupila do vyšší formy. Někdo přidal dvoustovku, někdo desetikorunu. Každý podle svých možností a pravidelných příjmů. V hale do kasičky přispěli i ti, kteří do Ústí nad Labem dorazili auty. Sbírka nakonec vynesla solidních 8 689 Kč. Zástupci fanklubu předají dar v českobudějovické nemocnici během vánočních svátků. Redakce webu www.hokejcb.cz děkuje příznivcům, kteří se takto do boje proti zákeřné rakovině zapojili.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....