Banes Motor České Budějovice
11.12.2007, Redakce

Podpořte v Ústí hráče i onkologii

Č. B u d ě j o v i c e - Čas pádí kupředu rychlým tempem, vánoční svátky se blíží. A s nimi i tradiční vánoční výjezd fanoušků HC MOUNTFIELD. Zástupci klubu i Fanklubu připravili nabídku všem skalním fandům, která se neodmítá. Účastník vlakového výjezdu získá lístek na zápas zdarma, navíc přispěje na dětskou část onkologického oddělení budějovické nemocnice. Ještě váháte?
Hokejisté si během své aktivní hráčské kariéry vybudují spoustu tradic a rituálů. Podobně si ale počínají i jejich příznivci. První sezónní výjezd, či cesty na zápasy play-off, obojí nesmí chybět v kilometrické bance každého správného fandy. Do souhrnu doslova rituálních výjezdů je ale třeba zahrnout i ten vánoční, který letos vychází na pátek 21. prosince, kdy se v Ústí nad Labem střetnou od 17:30 hokejisté HC MOUNTFIELD s protivníky z místního klubu v rámci 31. kola.

Co je potřeba pro osobní účast na dramatickém zápase udělat? Nic moc důležitého, Fanklub se snaží všem příznivcům cestu zjednodušit a my vám přiblížíme jak. Účast na výjezdu zajistí všem zájemcům 350 Kč, které zaplatí zástupcům fanklubu:

- ve čtvrtek 13. 12. v restauraci na českobudějovické plovárně od 17:00 do 18:00
- v pátek 14. 12. v restauraci na českobudějovické plovárně od 17:00 do 18:00
- v sobotu 15. 12. v restaraci U malého jezu (hřiště SK Slavia) od 18:00 do 19:00.

V zaplacených 350 Kč je doslova vše. Nejen jízdné tam a zpět a vstupenka na zápas, ale i podpora onkologickému oddělení českobudějovické nemocnice. Pomoc druhým v nouzi by - nejen - o Vánocích měla patřit k povinnosti každého z nás. Fanklub HC MOUNTFIELD proto věnuje z příspěvku každého výjezdníka zhruba 30 Kč na pomoc spoluobčanů v nouzi. Dar bude předán zástupcům budějovické onkologie v sobotu 22. prosince.

Co je po zaplacení částky 350 Kč učinit? Nic složitého. V pátek 21. prosince oblečte dres a šálu, vemte vlajku a buben a před polednem se dostavte na budějovické vlakové nádraží. Odjezd vlaku směrem na Prahu je naplánován v 11:54, příjezd na pražské hlavní nádraží ve 14:53. Následovat bude populární přesun linkou metra C do stanice Nádraží Holešovice, odkud v 15:36 vyráží rychlík do Ústí nad Labem s pravidelným příjezdem v 16:39. Vstupenky na zápas budou rozdány všem účastníkům na cestě mezi Budějovicemi a cílovou stanicí.

Po utkání vyráží vlak z Ústí nad Labem ve 21:15, do Prahy přijede ve 22:42. Následný spoj do Českých Budějovic vyjede z pražského hlavního nádraží v 0:21, do cílové stanice dorazí ve 3:00. Fanklub HC MOUNTFIELD i vedení klubu srdečeně zve všechny fanoušky k cestě za bitvou o další extraligové body. Nejenže zažijete vzrušující momenty při honbě hráčů našeho klubu za dalším vítězstvím, svojí účastí navíc pomůžete lidem v nouzi. Je tedy důvod váhat?

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....