Banes Motor České Budějovice
27.11.2007, Miroslav Mayer

Dorost zatím”plní plán”

Č. B u d ě j o v i c e – dorostenci HC Č. Budějovice se drží po polovině základní části na desátém místě.
Dorostenci HC Č. Budějovice "jedou" zatím podle plánu a předsezóních představ trenérů. Za dosavadním průběhem sezóny se ohlíží trenér Karel Soudek.

Jak jste viděl možnosti týmu před začátkem sezóny?
Shodli jsme se s kolegou Červeným, že umístění do desátého místa po základní části, by mělo odpovídat kvalitě mužstva. Nevěděli jsme, kdo z hráčů, kteří mají možnost hrát i za juniory nám zůstane. Pokud by zůstali mohlo být umístění i lepší.

Jak jste byl spokojen s výkony během první části sezóny?
Výsledkově naše hra odpovídá našim předpokladům, samozřejmě, že bychom byli raději v tabulce výše. Pokud by se plnilo vše, co jsme si v přípravě i před sezónou předsevzali, tak mohl být výsledek i lepší. Někdy se zápas povede, někdy méně. Všechno je to v přístupu a v disciplíně...

Na co se hodláte zaměřit v další části sezóny?
Zlepšení v přístupu a disciplíně. Dále bych si přál, aby se zlepšila kvalita přihrávky a taková ta hokejovost. To nám trochu chybí a my se snažíme to nějakým způsobem vylepšit.

Jaké umístění je vaším cílem pro další část sezóny?
Cílem nadále zůstává play-off. Objektivní pohled na kvalitu mužstva nám říká, že bychom chtěli skončit do desátého místa po základní části. Čím výše v tabulce budeme hrát, tím to bude lepší a v mužstvu bude i větší pohoda.

Koho byste chtěl za dosavadní část sezóny pochválit?
Nebudu nikoho konkrétního jmenovat. Hokej je kolektivní hra. Samozřejmě někdo vyčnívá v herních činnostech, nebo ve střelbě či přihrávce. Každý hráč má nějaké předpoklady a my se snažíme, aby v tom mužstvu mohl ty svoje předpoklady uplatnit.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....