Banes Motor České Budějovice
12.11.2007, redakce

Chcete strávit den s A-týmem HC MOUNTFIELD?

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - Chcete strávit den s extraligovým mužstvem Českých Budějovic? Klub HC MOUNTFIELD pro vás ve spolupráci s obchodním centrem IGY připravil jedinečnou akci, při které vám stačí dvě správné odpovědi a můžete zblízka zažít hokejovou atmosféru přímo v samotném centru dění!

Soutěže se může zúčastnit osoba, která nakoupí v jakémkoliv obchodě IGY centra, řádně vyplní soutěžní kupón na letáku a vhodí jej do herního boxu, který je umístěný v prostorách food courtu (rychlého občerstvení), který bude pro odpovědi k dispozici vždy od prvního dne v měsíci až do jednoho dne před posledním domácím utkáním v měsíci. Poslední kupón lze vhodit v den příslušného zápasu do 12.00 hodin.

Výhru, tedy den strávený s A-mužstvem HC MOUNTFIELD získá ten, kdo správně zodpoví vědomostní otázky a bude v rámci extraligového utkání v Budvar Aréně vylosován. Losovat se bude pouze ze správných odpovědí a podmínkou je osobní účast a potvrzení převzetí výhry na posledním ligovém utkání HC MOUNTFIELD v měsíci.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....