Banes Motor České Budějovice
11.02.2002, Markéta Sitterová

V. Červený: Ve Varech jsme cíl splnili

Se zpožděním, ale přeci, vám přinášíme vyjádření asistenta trenéra budějovických hokejistů Václava Červeného k pátečnímu zápasu ve Varech, kde naši hráči vybojovali veledůležitý bod.
V. Červený: "Náš cíl získat jakýkoliv bod na hřišti Becherovky jsme dosáhli. Utkání jsme začali proti zakřiknutému soupeři velmi aktivně, získali jsme vedení 2:0, bohužel začátkem druhé a také začátkem třetí třetiny jsme vždy inkasovali branku, která soupeře postavila na nohy. V závěrečné třetině dala Becherovka vedoucí gól, my jsme díky přesilovce a zásluhou přesné střely Pepíka Jindry čtyři a půl minuty před koncem stav srovnali, což pro nás mělo ohromný význam. V prodloužení byla hra velmi vyrovnaná, v závěru utkání jsme dosáhli regulerního gólu, který vstřelil Kořínek, avšak tento gól nebyl rozhodčím Vokurkou uznán, aniž by tuto spornou situaci konzultoval s brankovým rozhodčím nebo videorozhodčím."

Jenom pro připomenutí - zápas, kdy každý chvilku tahal pilku začali naši hráči výborně a po první třetině vedli 2:0 brankami Bartoše a Kořínka. Od druhé třetiny převzali iniciativu domácí a strhli vedení na svojí stranu. Čtyři minuty před koncem pak výše zmiňovaný Pepa Jindra svou ranou vystřelil jihočeskému týmu bod. Reportáž ze zápasu si můžete přečíst tady.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....