Banes Motor České Budějovice
08.02.2002, David Lukeš

Ve Varech o jistotu

V předvečer zahájení Olympijských her zajíždějí naši hokejisté na led Karlových Varů, kde mohou vybojovat klidný závěr sezony nebo si znova nadělat starosti.
Díky úternímu kolu již máme na poslední příčku k dobru sedm bodů. Tři body z dnešního večera tak teoreticky můžou náskok nasytit až na bodů deset. V opačném případě můžeme mít na Kladno také pouze body čtyři a to je ztráta, která se během čtyř kol dohnat dá! Vítězství by nás navíc katapultovalo právě před Vary, které jsou v tabulce před námi.

V předchozích utkáních se dařilo více našemu celku. V prvním vzájemném duelu sezóny rozhodnul o vítězství 4:3 v poslední minutě Jirka Novotný, ve Varech jsme soupeře přehráli bez problémů 4:0, zatímco v druhém zápase na jihu Čech už naše hokejisty varští zastihli v "okolovánoční" krizi a zvítězili 3:1. Do dnešního zápasu nastoupí HC ČB stále bez zraněných Brože a Mrázka. Do sestavy se zřejmě ještě po svém příletu ze Salt Lake City nevrátí Laco Čierny.

Utkání začíná v 17:30.
Sestava K. Varů v posledním zápase: M. Kučera - Rodin, Zíb, Hlavačka, Dobroň, Mádl, Špelda - Němčický, Šinágl, J. Kopecký, Alinč, Košťál, Kverka, Balázs, Appel, Pavliš, Kraus, J. Štefanka.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....