Banes Motor České Budějovice
04.02.2002, David Lukeš

Vladimír Hudáček podepsal!

O čem se v posledních dnech hodně mluvilo, je dnes skutečnost. Brankář Vladimír Hudáček "zapouští kořeny" na jihu Čech na následující tři sezóny.
Generální manažer ing. Jaroslav Pařízek ve svém oficiálním vyjádření upřesňuje časové omezení kontraktu: "Vedení klubu HC České Budějovice sděluje, že brankář Vladimír Hudáček podepsal v sobotu odpoledne s klubem novou tříletou smlouvu, a sice od 1.5.2002 do 30.4.2005." Hudáček přišel do HC ČB v průběhu ledna společně s Patrikem Hučkem v rámci hráčské výměny. Do povědomí fanoušků budějovického hokeje se dostal především výbornými výkony v zápasech s Pardubicemi, v Litvínově a Zlíně, kde vychytal důležité body, které, jak všichni věříme, povedou k vyhnutí se baráži.

Pařízek už ale myslí i na zítřejší důležitý duel s Třincem a žádá touto cestou všechny příznivce o maximální podporu: "Vyzýváme všechny naše fanoušky k maximální podpoře v zítřejším velmi důležitém utkání s Třincem. Věříme, že kluky podpoříte i v momentech, kdy hra nebude dle Vašich představ, je to velice důležité pro celkový výsledek. Děkuji za pochopení a podporu."
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....