Banes Motor České Budějovice
31.01.2004, BaM

Proti Znojmu se Budějovicím daří

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - Do konce základní části extraligy zbývá osm zápasů, ve kterých se může ledacos přihodit a ve hře je ještě celkem 24 bodů. České Budějovice zajíždějí v neděli k zápasu 45. kola do znojemské Hostan Arény, ve které dokázaly v listopadovém televizním utkání Orly porazit 4:2. Dočasná vzájemná bilance letošní sezóny hovoří zatím lépe pro jihočeský tým, když ze dvou zápasů hraných doma jeden prohrál o gól a ve druhém s přehledem zvítězil.
Znojemští orli po osmizápasové bodové šňůře prohráli obě utkání s loňskými finalisty play-off, avšak s přehledem se uhnízdili s 71 body na páté příčce tabulky. Na šesté Vítkovice mají náskok 7 bodů, na Spartu jim chybí 3. Až na útočníka Milana Procházku je kádr kompletní, trenéři se budou muset dohodnout pouze nad tím, koho postavit do branky a zda budou hrát na tři nebo na čtyři útoky.

V týmu Českobudějovických se už zabydlel brankář Mezin, který zatím podává vcelku dobré výkony, což potvrdil i v utkání proti Karlovým Varům. Zranění nedovolí nastoupit útočníkům Robovi, Rachůnkovi a Šimánkovi a obránci Koldovi.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....