MADETA MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE

Diskusní fórum


Vložení příspěvku do fóra
Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení.
 pamatovat
 
prosím nevyplňovat

Zaregistrujte se ZDARMA nebo využijte výhody PROFI registrace. Více čtěte níže.
Filtr: výpis příspěvků ze dne "2017-6-12" |  vypnout filtr
 
123>
Další diskuse: 
 
vodopadekvodopadek | České Budějovice
Reagovat
12.06.2017, 21:22
 
Reakce na Hubl26: Tak Tomáš Vak se stal Hlavným trenérem...
zrovna vcera jsem ho potkal v CB na prochazce s rodinkou :-)
 
 
VojtaS.VojtaS. | Slavičín / ≡M≡
Reagovat
12.06.2017, 21:12
 
Reakce na kobson: tak ze starších žáků bych jednoho beka...
...se divim, že prošli sezonou bez kontumace. Smajlík
 
 
Hubl26Hubl26 | Česke Budějovice/MoooToooR!!!
Reagovat
12.06.2017, 20:55
 
Tak Tomáš Vak se stal Hlavným trenérem Irtyš Pavlodaru. Tak to byl rychlý přeběh z hráče na posta hlavního trenéra.
 
 
Hic_sumHic_sum | Hokeje není nikdy dost!
Reagovat
12.06.2017, 20:29
 
Reakce na kobson: tak ze starších žáků bych jednoho beka...
Smajlík Smajlík
 
 
 
tak ze starších žáků bych jednoho beka zkusil i do áčka... odkaz
 
 
 
Reakce na Kurt_Hübl: Vono by stačilo,aby pivo ze sudu ne...
Nevím , kolik stojí CO2, ten nepoužíváme, ale u Biogonu vychází cena na jedno pivo na cca 0,20 Kč, to snad není taková závratná suma. Vzhledem k výtoči by se měla dělat sanitace výčepního zařízení po každém zápase, cena pro dvě výčepní zařízení je 200 - 250,- Kč.
 
 
naxosnaxos | POSTUP! body kecama nenahradíš
Reagovat
12.06.2017, 17:28
 
a co kdyby hnusně natočený pivo bylo za 49,- a dobře natočený za 69,- ... to by byl jasně pozitní tah směrem ke kvalitě! Smajlík
 
 
 
Reakce na Kurt_Hübl: Hošani,kdo mě zná tak ví,že jsem ně...
jo a dneska ti pomalu nenatočí pivo v půlce třetí třetiny, o klobáse ani nemluvím. Chce to změnu provozovatele. Pokud si pamatuju, byla tu zmínka, že by mělo dojít letos, nebo příští rok ke změně, resp. k výběrovému řízení na dodavatele a podle toho, co tu zmiňuje KOHY, tak by výběr měl dělat =M=, tak se těším
 
 
Kurt_HüblKurt_Hübl | Kdyby neni...
Reagovat
12.06.2017, 13:49
 
Hošani,kdo mě zná tak ví,že jsem nějakej čas 2-3 roky točil pivo a rozlejval tvrdý atp. za starýho zimáku v bufáči na dvojce hale.Tenkrát to tam měl v pronájmu Matouš Márů.Kdo ho zná,tak netřeba slov.Naposledy jsem byl při přáteláku s Kanadou v r.1996.Pak už to i obsluhu bufetu přebírali jiní.Co si však pamatuju,tak myslím,že nebyla nějaká echt stížnost.Sice fronty byly,ale stačilo se.Nikdy se mi ale nestalo,že by někdo přišel se slovy,že to stojí za howno.Jó max.ČOIka,když přišla jednou o přestávce nějakýho zápasu a v plným návalu,že máme ve skladu brambory a vedle nich jízdní kolo.Ale u mě na pípě a i vedle vše v cajku.
Po zápasech přišli hráči hostů a leckdy i domácích na pivo,kafe párek a byla pohoda.Kdo z našich fandů vydržel,tak mohl s nimi popovídat atd.Co k tomu říct....snaha tenkrát vyhovět všem byla.Fakt,že jo.Dokonce jsme zkoušeli roznášku piva po hale v okolí hl.vchodu,ale nám to zakazovali..
 
 
 
Reakce na P.XTRM: To: ČB_Hrošík, Hami Díky za doplnění i...
Takže víš všechno, tedy nevíš vůbec nic Smajlík
 
 
 
To: ČB_Hrošík, Hami
Díky za doplnění informací, už jsem opět o něco chytřejší Smajlík
 
 
HamiHami | Motooor
Reagovat
12.06.2017, 13:15
 
Z hlediska pece o pipy je pravidelny a nepravidelny provoz celkem jedno. Jakmile odrazis, z jineho duvodu nez prerazeni sudu, mel bys pipy komplet proplachnout a to samy pred prvnim narazenim. Pak ti muze bejt jedno jestli se bude tocit druhej den, nebo za tyden.
 
 
 
Reakce na P.XTRM: To taky no, ale tam jde spíš asi o tu ...
Na servis jezdí chlapík co dělá pro Budvar.
Když jsme se ptali při prohlídce v Budvaru - tak nám řekli, že můžou ručit pouze za kvalitu v Maských krámech a Budvarce (v Budvaru).
 
 
 
Reakce na KohyCZ: Budvar si to nicméně sám hlídá, i prot...
Byl si rychlejší Smajlík
 
 
 
Reakce na Kurt_Hübl: Vono by stačilo,aby pivo ze sudu ne...
To taky no, ale tam jde spíš asi o tu celkovou péči o výčepní zařízení v bufetech BA. Netuším kdo se stará o čistění píp, trubek a asi to nebude sranda vzhledem k tomu, že tam nefunguje pravidelný provoz. Ale quak to napsal výstižně. Minimálně Budvar by se měl zajímat, co se mu prodává "pod nosem".
 
 
 
Reakce na quak: Nikde? Já tam tedy jeden drobný problém ...
Budvar si to nicméně sám hlídá, i proto např. nemáme vratné kelímky, protože v nich prý moc rychle padá pěna...
 
 
Kurt_HüblKurt_Hübl | Kdyby neni...
Reagovat
12.06.2017, 12:56
 
Vono by stačilo,aby pivo ze sudu nevyháněli s pomocí CO2,ale Biogonem.
Tam je ta kvalita i chuť hned znát.Avšak to by zas byly větší náklady a následná cena.
 
 
quakquak | =M= FANATIC
Reagovat
12.06.2017, 12:32
 
Reakce na MARSCH: Pokud mas pivo jakykoli kvality, jses ...
Nikde? Já tam tedy jeden drobný problém vidím. Jmenuje se po něm hala a je to jeden z hlavních partnerů klubu. Tohle není jen trh, nabídka / poptávka, ber / nech být. Pokud je v BA čepováno pivo nevalné chuti, je to i degradace obchodní značky Budvar a zástupce pivovaru by to zajímat mělo. Cena ať se řídí trhem, to je v pořádku. Ale špatná kvalita piva v BA poškozuje zájmy jednoho s hlavních partnerů klubu a to už imho v pořádku není. Z mého pohledu jde na vrub (ne)kvality obsluhy. Měl jsem v BA pivo slušné (s přihlédnutím k B10) i vyloženě hrozné.

 
 
 
Reakce na KohyCZ: K tomuhle budeme vydávat článek až se ...
Dobrá. Dobrá. Dobrá. Tak já si počkám na článek, případně se doptám pak.
A hlavně se těším na nové změny k lepšímu.
 
 
 
Reakce na ČB_Hrošík: No vidíš jak je důležitá diskuze. A...
K tomuhle budeme vydávat článek až se budou oznamovat změny, ale ano, zvažovali jsme všechno možné i nemožné.
 
 

Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.

Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.

 
  • Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
  • Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
    Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.
 
 
Sociální sítě

Dnes uběhlo 90 let od chvíle, kdy byl náš klub několik minut od mistrovského titulu. Neuvěřitelný příběh brankáře Františka...

hcmotor.cz/clanek.asp?id=…Martin Novák naskočil do sezony velice úspěšně. Pak se ale zranil a bylo pro něho těžké se dostat...

? Motor představuje nový trenérský tým! Vedoucím sportovního úseku a hlavím trenérem se stává Jaroslav Modrý, po boku bude mít...

Letošní poslední zápas přinesl hned několik loučení na českobudějovické straně. Poslední duel však úspěšný nebyl, jelikož Motor...