Diskusní fórum
Zaregistrujte se ZDARMA nebo využijte výhody PROFI registrace. Více čtěte níže.
Filtr: výpis příspěvků ze dne "2025-9-18" | vypnout filtr
Joseph1 | ČEZ Motor České Budějovice
Reagovat
18.09.2025, 23:56
Já ani nevím, proč se tu furt k bufetům vlastně vyjadřujeme
Každý kdo na Motor chodí ví, že bufety jsou úplně na pytel. A to už několik let... Není tam dobře prostě nic. Neřeší se to každý rok, ale řeší se to pomalu každý měsíc. A vždy se slíbí nápravy, spoustu výmluv od provozovatele proč to a to nejde a nakonec se vlastně dozvíme od provozovatele, že to není tak hrozný... Neznám nikoho, kdo by do bufetu chodil rád, spoustu mých přátel už tam nechodí vůbec a bylo by skvělé, kdyby to stejně cítil celý stadion... To je jediná cesta...
Každý kdo na Motor chodí ví, že bufety jsou úplně na pytel. A to už několik let... Není tam dobře prostě nic. Neřeší se to každý rok, ale řeší se to pomalu každý měsíc. A vždy se slíbí nápravy, spoustu výmluv od provozovatele proč to a to nejde a nakonec se vlastně dozvíme od provozovatele, že to není tak hrozný... Neznám nikoho, kdo by do bufetu chodil rád, spoustu mých přátel už tam nechodí vůbec a bylo by skvělé, kdyby to stejně cítil celý stadion... To je jediná cesta...
18.09.2025, 22:33
Taky si přisadím k bufetu.
Mám rád zelňáky a klidně bych jich sežral 10 za zápas.
Ale když je vidím na baru, přesně v tom místě, kde pár cm nad nima probíhá komunikace zákazník - obsluha, tak díky, poprskaný nechci. Stačilo by je přikrejt.
Mám rád zelňáky a klidně bych jich sežral 10 za zápas.
Ale když je vidím na baru, přesně v tom místě, kde pár cm nad nima probíhá komunikace zákazník - obsluha, tak díky, poprskaný nechci. Stačilo by je přikrejt.
18.09.2025, 21:42
Jojo někde tam ten pohár našel. Myslím, že tenkrát ho tam někam poslal pan Vacovský. Kohy by to řekl přesněji.
18.09.2025, 20:07
Vzhledem k tomu, že je tu živo, tak krom toho, že Kohy už má plat konečně na to, aby mohl udělal pozvánku na hokejové pikošky
, tak chci říci, že sem byl na jeho úvodním živém představení Hokejové pikošky a opravdu doporučuji přijít. Krom dosti zajímavých příběhů jsme měli štěstí a mohli jsme vidět zatím jedinou mistrovskou medaily z titulové sezóny 1950/51. Navíc Kohy i vyprávěl, jak tuším Jaroslav Pouzar našel vítězní pohár, který byl v té době skleněný a někde v seníku nebo kde ho našel a dokonce nebyl rozbitý a je ke shlédnutí v BA, když zajdete za Kohym. + výborný Jiří Šimánek a jeho historiky z národního týmu nebo také z Motoru. Takže doporučuji opravdu přijít a zakoupit vstupenku
odkaz
, tak chci říci, že sem byl na jeho úvodním živém představení Hokejové pikošky a opravdu doporučuji přijít. Krom dosti zajímavých příběhů jsme měli štěstí a mohli jsme vidět zatím jedinou mistrovskou medaily z titulové sezóny 1950/51. Navíc Kohy i vyprávěl, jak tuším Jaroslav Pouzar našel vítězní pohár, který byl v té době skleněný a někde v seníku nebo kde ho našel a dokonce nebyl rozbitý a je ke shlédnutí v BA, když zajdete za Kohym. + výborný Jiří Šimánek a jeho historiky z národního týmu nebo také z Motoru. Takže doporučuji opravdu přijít a zakoupit vstupenku
odkaz
18.09.2025, 19:49
Já nechtěl nic psát, abych nebyl zase za nějakýho poklonkovače, ale taky se mi nikdy nic hrozného nestalo
Jednou byl za x let studenej párek, jednou bylo něco hnusnýho už ani nevim co. Jinak klobása z venku mi moc chutná a nealko pod míru nebejvá
Jednou byl za x let studenej párek, jednou bylo něco hnusnýho už ani nevim co. Jinak klobása z venku mi moc chutná a nealko pod míru nebejvá
18.09.2025, 17:47
Koukam tady se to jede do těch bufetů. Já za celou dobu co chodím do bufetů, tak jsem snad neměl jedinný problém. Pivo ne vždy bylo na míru, nicméně většinou ,,došlo" do míry do který má být a obsluha taky bez jedinnýho problému a úplně v pohodě chování. Klobásy, párky taky v pohodě a teplé. Nikdy žádná holčina z tý obsluhy na mě nebyla nepříjemná nebo s pocitem že jí otravuju. I když člověk v tý frontě někdy slyší jak půlka lidí jsou burani, kteří nepozdraví, nepoprosí a nepoděkují, tak se asi pak nelze divit, co ?
Pivo v plesnivém kelímku je průser to ano, nicméně to taky čtu poprvé až tady, že se to někomu stalo.
Chodím z 95% do bufetu pod D a nebo na začátku pro pivo ven k okýnku mezi vchody na tribunu D, C.
Třeba máte někteří pravdu a opravdu se to děje často o čem tu píšete, nicméně já neměl zatím snad opravdu problém. Jedinný snad, kdy v posledním předkole proti Liberci došlo pivo, což se dá chapat, protože kdyby narazili sud a Liberec dal branku, tak je konec sezóny a co budou dělat s naraženým sudem, když už ho nemají komu a kde vytočit ?
Pivo v plesnivém kelímku je průser to ano, nicméně to taky čtu poprvé až tady, že se to někomu stalo.
Chodím z 95% do bufetu pod D a nebo na začátku pro pivo ven k okýnku mezi vchody na tribunu D, C.
Třeba máte někteří pravdu a opravdu se to děje často o čem tu píšete, nicméně já neměl zatím snad opravdu problém. Jedinný snad, kdy v posledním předkole proti Liberci došlo pivo, což se dá chapat, protože kdyby narazili sud a Liberec dal branku, tak je konec sezóny a co budou dělat s naraženým sudem, když už ho nemají komu a kde vytočit ?
18.09.2025, 16:31
No jo, když lidi zase hledají složitosti v jednoduchých řešeních. 2-3 hodiny bez piva snad vydrží i ten největší pijan, pokud není nějaká krize tak si nejlépe nekupovat ani nic jiného. Za chvíli mu to buď krachne nebo se bude muset radikálně změnit.
18.09.2025, 16:01
18.09.2025, 15:56
Jako bufety jsou strašný ať už kvalitou nebo chovaním k zákazníkům. Proto jsem se divil lidem na přípravě v Táboře, tam jsem si sice počkal ale dostal jsem teplý párek a pěkný pivo, to vše s příjemným přístupem. A to bylo připomínám jen první zápas přípravy kdy se všechno rozjíždělo.
18.09.2025, 15:13
Pod C už od loňské sezony nic nekupuji. Pivo maximálně 0,40, při velmi slušné prosbě o dotočení ještě přidrzlé poznámky. Pikador- rohlík víc než den starý a párek úplně studený.
18.09.2025, 15:12
Co je pro vás highlight bufetů?
Z domacího stadionu je to jednoznačně hláška: " i pěna je pivo pane" - po obdržení kelímku se samou pěnou.
Nebo když jsem s čekal u jednoho aroganta, jestli mi pivo opravdu dojde... tak mě nařknul, že jsem už upil. Přitom jsem se kelímku ani nedotkl... po nějaké chvilce, kdy se to nepřibližovalo ani k 0,4 to nasraně sebral a dotočil.
Z venkovních stadionů řadím na první místo Liberec... tam se "vratné" kelímky oplachují v kyblíku s ledovou vodou a používají se opakovaně.
Z domacího stadionu je to jednoznačně hláška: " i pěna je pivo pane" - po obdržení kelímku se samou pěnou.
Nebo když jsem s čekal u jednoho aroganta, jestli mi pivo opravdu dojde... tak mě nařknul, že jsem už upil. Přitom jsem se kelímku ani nedotkl... po nějaké chvilce, kdy se to nepřibližovalo ani k 0,4 to nasraně sebral a dotočil.
Z venkovních stadionů řadím na první místo Liberec... tam se "vratné" kelímky oplachují v kyblíku s ledovou vodou a používají se opakovaně.
18.09.2025, 14:46
Plesnivy kelimky jsou teda masakr. A chtit tam koupit klobasu po vypiti plisnovyho piva je teda docela odvaha.
18.09.2025, 14:42
Přitom je to tak jednoduché.
"Lidem se vyhýbal a nikoho kolem sebe nesnesl. Ale odjakživa toužil stát se hostinským. Nejdřív si otevřel hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi. Pak si najal hostinec na náměstí v Opočně, zas mu tam chodili. A tak si postavil tohleto."
"Lidem se vyhýbal a nikoho kolem sebe nesnesl. Ale odjakživa toužil stát se hostinským. Nejdřív si otevřel hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi. Pak si najal hostinec na náměstí v Opočně, zas mu tam chodili. A tak si postavil tohleto."
18.09.2025, 14:11
Koupil jsem si pivo pod tribunou C a bohužel také byla plíseň v kelímku téměř na dně z boku. Zjistil jsem to, až když jsem tam měl po dně. Měl jsem chuť se do toho kelímku vyb.lít a jít vám to hodit na hlavu. Další věc, po začátku 3 třetiny už žádné klobásy ani pikadory. Je to velká bída.
18.09.2025, 13:07
Když jsem před dvaceti lety točil (dvě sezóny)pivo na starém bufetu ve druhé hale,tak neexistoval podmírák.Čoiku jsme tam občas mívali.I na udání.V klidu přišli, když tam byl největší nával a to jsem na pivo byl víceméně sám a stíhal rozlévat i jumy ,fernety a pod.Avšak ohledně prodávaného občerstvení bylo vždy bez problémů.Samozřejmě si vždy kravinu (kolo ve skladu atp.) našli.
18.09.2025, 12:39
18.09.2025, 12:27
18.09.2025, 12:24
18.09.2025, 12:21
Na téma občerstvení přidávám své zkušenosti.
Od dob smažení řízků v přímém přenosu v občerstvení u druhé ledové plochy preferuji tuto destinaci (po těch horkých řízcích se mi skutečně stýská).
Zda provoz spadá také pod stejného provozovatele nebo se jedná o jiný subjekt je nyní asi lhostejno.
Bohužel zkušenosti mám vesměs negativní. Vrcholem byl úterní pokus o natočení 0,48l do 0,4l kelímku. Výsledkem byl podmírák v nula čtyřce. Co vám budu povídat, všichni na tribuně se mi smáli, co jsem si to přinesl.
Obsluha jsou mladá děvčata, která pivo příliš točit neumí.
Ve chvíli, kdy jim pivo pění, začnou „pěnu“ odlévat do výlevky. V konečném efektu tak lijí pivo do odpadu a zákazník nakonec má stejně podmíráka.
Tento přístup poškodí oba – provozovatele i zákazníka.
Od dob smažení řízků v přímém přenosu v občerstvení u druhé ledové plochy preferuji tuto destinaci (po těch horkých řízcích se mi skutečně stýská).
Zda provoz spadá také pod stejného provozovatele nebo se jedná o jiný subjekt je nyní asi lhostejno.
Bohužel zkušenosti mám vesměs negativní. Vrcholem byl úterní pokus o natočení 0,48l do 0,4l kelímku. Výsledkem byl podmírák v nula čtyřce. Co vám budu povídat, všichni na tribuně se mi smáli, co jsem si to přinesl.
Obsluha jsou mladá děvčata, která pivo příliš točit neumí.
Ve chvíli, kdy jim pivo pění, začnou „pěnu“ odlévat do výlevky. V konečném efektu tak lijí pivo do odpadu a zákazník nakonec má stejně podmíráka.
Tento přístup poškodí oba – provozovatele i zákazníka.
18.09.2025, 12:21
Podle mého to nedělají schválně akorát chtějí aby člověk byl co nejdříve odbaven akorát na úkor kvality. Já třeba nechápu, proč nějaká okna nejsou vyloženě jen k prodeji piva, kterého se prodá nejvíce. Jeden schopný člověk, který budr točit jedno pivo za druhým a s mírou... V Brně má ženská malý stoleček, čepuje jedno pivo za druhým a ještě u toho zvládá kasírovat. Ono to jde když se chce.
18.09.2025, 12:20
18.09.2025, 11:54
To se ale asi hrálo každý den a nebylo třeba nic vylejvat
Pana Ašenbrýla neznám, ale skoro bych řekl, že hlavní problém bude spíš v pracovní síle. Že by byl někdo až taková s*ině a diktoval prodavačům podmíráky, to se mi snad ani nechce věřit. Spíš to bude verbež líná
Pana Ašenbrýla neznám, ale skoro bych řekl, že hlavní problém bude spíš v pracovní síle. Že by byl někdo až taková s*ině a diktoval prodavačům podmíráky, to se mi snad ani nechce věřit. Spíš to bude verbež líná
18.09.2025, 11:17
18.09.2025, 11:15
Tak když už jsme celkem u toho, tak pivo v plesnivém kelímku, po "reklamaci" milostivě přelité do jiného, osobně považuju skutečný vrchol té celé kvalitky, kterou celá ta vaše parta předvádí. Už se o "službách" v BA asi odmítám i bavit. Je to katastrofa a vůle není a do změny provozovatele nebude.
Btw. Obstrukce s nemožností vrátit kelímky z venku uvnitř a obráceně, jakož i nemožnost vracet kelímky po zápase (protože není kde), osobně považuji přímo za zlou vůli.
Btw. Obstrukce s nemožností vrátit kelímky z venku uvnitř a obráceně, jakož i nemožnost vracet kelímky po zápase (protože není kde), osobně považuji přímo za zlou vůli.
18.09.2025, 11:06
18.09.2025, 11:04
18.09.2025, 10:59
18.09.2025, 10:53
A když se někdo ozve, a opravdu trvá na svém, tak to "obsluha" doleje z kelímku se slitým pivem. Prostě vydělat za každou cenu. A dle mého názoru na příkaz nějakého svého vedoucího, protože se to děje napříč všemi stánky. Jediná šance, poslat ČOIku.
18.09.2025, 09:46
18.09.2025, 09:23
18.09.2025, 09:15
Jestli se ptáte v jakým bufetu se místo 0,47 čepuje spíš 0,4. To se ptáte špatně. Ze svojí zkušenosti vím, že je jedno jaký to je bufet. Pod VIP to dělala i ta mašina. A vcelku je to běžný jev i pod Céčkem. Na přípravě jsem dostal nějaký 0,35 z okna u háječku
Celkově tahle česká kulišárna napsat všude 0,47, abych nemusel dodržet míru je něco
Celkově tahle česká kulišárna napsat všude 0,47, abych nemusel dodržet míru je něco
18.09.2025, 08:31
Dobrý den, abych to mohl řešit potřeboval bych vědět o jaký bufet se jedná.
Děkuji s pozdravem Lukáš Ašenbryl
Děkuji s pozdravem Lukáš Ašenbryl
18.09.2025, 07:53
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.














