Banes Motor České Budějovice
05.09.2021, Michal Špírek

Velká dobročinná aukce Motoru skončila

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Už jen do neděle máte šanci se zapojit do dobročinné aukce ve prospěch rodiny českobudějovického obránce Petra Šenkeříka, která byla zasažena tornádem na jižní Moravě. Kromě toho, že přispějete na dobrou věc, se můžete stát vlastníky originální hraných propriet budějovických hráčů nebo můžete získat bílé motorácké dresy z přípravných zápasů. AUKCE PROBÍHÁ ZDE.

Mikulčice jsou obec v okrese Hodonín, kudy se prohnalo zlověstné tornádo, které devastovalo domy, vozidla a bohužel i lidské životy. "Tchyně se svou maminkou to zažily na vlastní kůži, na jejich dům dopadl obrovský strom a je velké štěstí, že vše přežily ve zdraví. Bohužel jejich dům byl v troskách," popsal situaci obránce Petr Šenkeřík. Klub i spoluhráči se okamžitě shodli na tom, že nabídnou svou pomoc.

A tak se nyní můžete zúčastnit velké dobročinné akce Motoru. Už nyní výtěžek z ní atakuje hranici 100 000 Kč. A už jen do neděle (18:00 hod.) máte šanci nabídnout v aukci větší částku a získat tak jeden z unikátních artefaktů - například helmu Reného Vydareného z jeho poslední sezóny v kariéře, podepsanou hokejku Aleše Kotalíka nebo třeba jeden z hraných bílých motoráckých dresů, ve kterých tým nastupuje v přípravném období.

Výtěžek z aukce poputuje na pomoc rodině Petra Šenkeříka. "Rozbořený dům se podařilo vyklidit, zajistit zničená okna a dveře, ale je nutné ho celý opravit. A na to už budou třeba specialisté," vysvětluje Šenkeřík, na co budou vybrané prostředky využity.

AUKCE PROBÍHÁ ZDE
Děkujeme!



Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....