Banes Motor České Budějovice
26.02.2021, Pavel Mádl

Rozhodující gól jsme dostali kvůli mně, připouští si Miroslav Holec

Útočník Motoru Miroslav Holec prožívá šťastnější období po své osobní herní stránce. V posledních zápasech si připsal tři branky a v pátečním zápase proti Olomouci si do statistik zapsal i asistenci. Jihočeši ale v utkání těsně podlehli Olomouci 1:2.

Jak byste zhodnotil dnešní utkání?
Hodnotí se mi to těžce. Udělal jsem tam chybu, kvůli které jsme prohráli.

Ve třetí třetině jste se dostali do oslabení. Jsou ta vyloučení tím faktorem, který vás hlavně v tom závěrečném dějství často za nerozhodnutého stavu sráží?
Jedna věc jsou vyloučení a druhou věcí je to, že jsem ten puk včas neodpálil pryč, vyrovnat jsme nedokázali, tak to jde za mnou.

Ke konci jste velmi urputně sahali po vyrovnání, byl tam obrovský důraz do brány a také porce smůly. Byla cítit na střídačce velká frustrace?
Byla tam chuť k vyrovnání, bohužel se to nepodařilo a opět jsme prohráli.

V posledních zápasech jste třikrát skóroval, dnes jste si připsal jednu asistenci. Jak hodnotíte svoji hru?
Snažím se dobře bruslit, ale dnes to nebylo takové, jako v těch předešlých zápasech.

Poslední dva domácí zápasy sehrajete proti Spartě a Třinci, které jsou na špici tabulky. Berete tato utkání tak, že se proti těmto soupeřům můžete vyhecovat, předvést kvalitní výkon a důstojně se tak rozloučit se sezonou?
Určitě. Záleží, jak budeme hrát a já doufám, že to zvládneme.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....