Banes Motor České Budějovice
22.04.2021, Klub

Memorandum o spolupráci při rozvoji klubové akademie podepsáno!

Ve čtvrtek 22. dubna bylo podepsáno Memorandum o spolupráci při rozvoji mládežnické klubové akademie mezi Městem České Budějovice, Českým hokejem a HC Motor České Budějovice.

„České Budějovice jsou městem sportu a s naší podporou se počítá i v klubových akademiích mládeže. Práce s dětmi je náročná po všech stránkách, zvláště pak v období lockdownu. Věřím, že vysoká motivace, píle a pozitivní vzory v klubech přinesou v blízké budoucnosti výborné sportovní výsledky a medaile,“ uvedl primátor Jiří Svoboda, který signoval memorandum za Město České Budějovice. Město podporuje činnost hokejové akademie dlouhodobě a klub si této podpory velmi váží.

Za Český hokej podepsal memorandum prezident svazu Tomáš Král a za HC Motor České Budějovice prezident Správní rady Roman Turek. Memorandum o spolupráci při rozvoji klubové akademie mezi městem a zástupci klubu a svazu bylo uzavřeno na období tří let, tedy do roku 2024.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....