Banes Motor České Budějovice
11.11.2011, Radek Papáček

Hráči HC MOUNTFIELD se sešli s fanoušky

Č e s k é B u d ě j o v i c e - Ve čtvrtečním podvečeru se sešli hráči českobudějovického HC MOUNTFIELD s vlastními fanoušky v Masných krámech. Mimořádnou možnost popovídat si u jednoho stolu v přátelské atmosféře měli příznivci s útočníky Milanem Gulašem, Lukášem Květoněm, Davidem Kuchejdou a obráncem Romanem Vráblíkem. Setkání v prostředí Masných krámů končilo po téměř dvou hodinách povídání.

Mezi fanoušky nechyběli navíc ani mladé fanynky. „Tebe znám, že vždycky před zápasem stojíš u vstupu ke kabinám? Pamatuji si tě,“ prohodil David Kuchejda směrem ke školačce, která na setkání dorazila se svým tatínkem. Spolu s další dcerou holky nelenili a od každého hráče si vzali celkem dvacet podepsaných kartiček. „Vezmeme je také holkám do školy,“ prozradily s úsměvem. „To je dobře. S klukama jsme se nedávno dokonce bavili, že máme hodně mladých fanoušků. Když po vítězném utkání objíždíme kluziště, těch dětí přilepených na plexiskle je skutečně hodně,“ řekl na setkání například David Kuchejda.

Fanoušci se hráčů nebáli zeptat na otázky, které je zajímali a v přátelské atmosféře tak probrali spoustu témat. „V kabině partu dokáže hodně tužit Petr Sailer,“ prozradil například Lukáš Květoň. Hodně diskutovaným a vděčným tématem byli extraligový rozhodčí. „Dobře podle mě píská Kalivoda, který se z asistenta stal hlavním,“ řekl Milan Gulaš. „Akorát dříve jako s asistentem se s ním během zápasu dalo přátelsky mírně pobavit, nyní si jako hlavní drží větší odstup,“ informoval fanoušky s úsměvem Milan Gulaš.

Příznivci pak hokejistům poděkovali za jejich výkony v dosavadní sezoně. „Je samozřejmě super, že se nám letos daří a zápasy dokážeme vyhrávat. Ale i v prohraných zápasech je vždy vidět společný týmový a bojovný výkon, což je pro nás strašně důležité,“ shodli se fanoušci. „Nás mrzelo, že v zápasech, kdy vždy zrovna přišla vyšší návštěva, tak jsme nedokázali vyhrát,“ řekl David Kuchejda. Závěrem pak hráči fanoušky pozvali na nejbližší domácí utkání. Po reprezentační přestávce ve středu 16. listopadu 2011 od 18:10 hod. přivítají Liberec. V Budvar Aréně tak půjde o velice atraktivní souboj dvou týmů z čela tabulky.


Milanu Gulašovi během setkání s fanoušky na tváři úsměv nechyběl.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....