Banes Motor České Budějovice
04.11.2011, Tisková zpráva

Ukaž, že nejsi žádnej nýmand, a postav se proti rakovině prostaty!

V listopadu opět zaplaví naše ulice muži s knírem. Důvodem pro tento svébytný módní trend je charitativní kampaň MOVEMBER, která se po roce opět vrací. Kampaň si klade za cíl šířit povědomí v boji proti rakovině prostaty a knír je jejím symbolem.

Důvod této symboliky spočívá v názvu kampaně, která se skládá ze slová Mo, což je anglicky knír a November, tedy listopad, kdy se akce realizuje.

Sympatizanti projektu si během celého měsíce pěstují zajímavé variace na téma knír a šíří takto efektivně informovanost o závažnosti této choroby, učiní z ní veřejně diskutované téma a upozorní na důležitost prevence.

Zároveň se vybírají prostředky na podporu globálního výzkumu rakoviny prostaty. Mnoho českých celebrit podpoří i letos charitativní projekt, který se jako jeden z mála zabývá mužským zdravím.

K této kampani se připojil i známý německý herec Jurgen Schnautz a stal se ve spolupráci s Budvarem tváří Movemberu.

Knírem můžeš přitáhnout o fous větší pozornost k boji s rakovinou prostaty. Když se s ním navíc v listopadu ukážeš na hokeji, vyfasuješ jeden Budvar gratis. Kupon dostaneš u každého vchodu do Budvar Arény od hostesek.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....