Banes Motor České Budějovice
10.11.2011, Radek Papáček

První autobus do Vídně naplněn. Bude i druhý?

Č.  B u d ě j o v i c e - Hokejisté HC MOUNTFIELD během léta obstáli v konkurenci předních týmů z celé Evropy. V základní skupině European Trophy si vybojovali postup do finálového turnaje Red Bulls Salute 2011. Pojeďte se s Fanclubem podívat na čtvrtfinálové utkání proti mužstvu Jokeritu Helsinki! HC MOUNTFIELD se s finským pětinásobným mistrem utká v pátek 16. prosince 2011 od 17:15 hod. ve Vídni.

Oficiální Fanclub ve spolupráci s vedením klubu připravuje na utkání autobusový zájezd. Příznivci klubu tak na zajímavý zápas mohou vyrazit pohodlně přímo od Budvar Arény. V případě zaplnění autobusu bude jeho odjezd naplánován přibližně ve 12:00 hod., po skončení utkání pak návrat do Českých Budějovic.

V současné chvíli je již přihlášenými příznivci jeden autobus naplněný. Neváhejte se také přihlásit a naplnit tak rovněž druhý autobus!

Cena vstupenky na utkání činí 15 EUR a za dopravu účastník zájezdu uhradí přibližně výhodných 250 Kč (přesná výše dle počtu přihlášených příznivců).

Přihlášení fanoušci k výjezdu automaticky získávají rezervaci vstupenky.

Registrace k zájezdu

Registraci k výjezdu do Vídně můžeme uskutečnit odesláním emailu na adresu papacek@hokejcb.cz. Ve své zprávě prosím uveďte:
1) Jméno a příjmení
2) Počet osob k rezervaci (míst v autobuse + vstupenek)
3) ID číslo člena Fanclubu, jste-li členy

Rezervace k výjezdu je platná po přijetí potvrzovacího emailu.

Využijte tak možnosti podpořit HC MOUNTFIELD na finálovém turnaji European Tropy, kterého se zúčastní osm nejlepších týmů z letních základních skupin.

HC MOUNTFIELD na vyvrcholení prestižního turnaje odehraje celkem tři zápasy. Na základě výsledku prvního utkání s Jokeritem Helsinki se bude odvíjet další program Jihočechů na turnaji.

V případě vítězství nad Jokeritem budou následující den v semifinále bojovat o postup do finále, které je na programu 18. prosince 2011 od 20:30 hod.

Pokud by Českobudějovičtí ve čtvrtfinále proti Jokeritu neuspěli, budou následující dva dny hrát o celkové umístění.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....