Banes Motor České Budějovice
19.07.2011, Antonín Vansa

Hokejisty připravilo prostředí centra Viva Fitness!

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - Ke kvalitní sezoně patří v první řadě kvalitní příprava, bez níž dnes není možné kompletní zátěž zápasů odehrát. A ke kvalitní přípravě zase patří vynikající zázemí. Mužstvu HC MOUNTFIELD toto zázemí v průběhu letošní přípravy poskytlo centrum Viva Fitness v českobudějovickém IGY centru. A pro hráče samotné to byla pravděpodobně nejpestřejší příprava jejich dosavadní kariéry.

Viva Fitness, sídlící ve druhém patře českobudějovického IGY centra, patří bývalému dlouholetému útočníkovi Českých Budějovic Luboši Robovi. I díky tomu tak centrum poskytlo hráčům prakticky rodinné prostředí. „Viva fitness nám ve všem vyšlo vstříc. Chodili jsme tam dvakrát, někdy i třikrát v týdnu,“ uvedl trenér týmu František Výborný. Nejmodernější centrum v Českých Budějovicích nabídlo hokejistům kompletní zázemí, včetně bazénu, sauny, ale i místnosti pro masáže.

Úplnou novinkou v přípravě pak bylo zařazení TRX cviků, při kterých dochází k nejefektivnějšímu zapojení všech svalů těla. Zařazení tohoto cvičebního programu, který byl vytvořen americkým námořnictvem, si trenér Výborný nemohl vynachválit. „Kluky to baví, hlavně ty mladé. Tyhle věci vycházejí ze starých cviků, ale není to tak náročné na klouby jako běhy a skoky a nakonec toho uděláte stejně. Navíc bych řekl, že je to efektivnější, protože při tomto cvičení strávíte méně času,“ popsal novinku v tréninkovém programu HC MOUNTFIELD kouč František Výborný.

Chcete se dozvědět více o službách a provozu fitness centra?

  • klikněte zde a dozvíte se více!
  • Pokud chcete vidět více fotek, vstupte do fotogalerie.

    Sociální sítě

    Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....