Banes Motor České Budějovice
03.12.2008,

Reportáž ze zápasu: Beroun – České Budějovice 6:4

Motor České Budějovice
Hosté předvedli v zápase tragický výkon. Odehráli sice zápas ve značně oslabené sestavě, ale s tímto soupeřem neměli mít problém, ani v tomto složení. Lehce se blýsklo na časy, když se hosté při přesilové hře ujali vedení 3:2, ale tento nadějný plamínek brzo zhasl. Soupeř vyrovnal a přidával další branky. Během utkání se zranil obránce Susko a mužstvo dohrávalo na čtyři obránce. Mužstvo nepodržel svými výkony brankář Havlátko, který inkasoval většinou po lehkých střelách domácích. V útoku mužstvo zaostávalo za soupeřem nejvíce. Hlavně tradiční opory Bílek a Rob si přišly na utkání spíše zabruslit, než hrát hokej a pocvičit si jízdu s pukem bez toho, že by věnovali pozornost spoluhráčům. Je škoda, že takto nadějní hráči na sobě nepracují a nesnaží se pracovat pro tým. S tímto výkonem se mužstvo v nadstavbové skupině ocitne za chvíli na dně tabulky.
Ohlasy po zápasu
Bedřich Pastyřík, trenér HC České Budějovice: Domácí hráči nám názorně předvedli moderní hokej s nejvyšším nasazením. S takto laxním přístupem ke hře se těžko budeme srovnávat s ostatními soupeři. Hráči by konečně měli na sobě velice tvrdě začít pracovat.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice