Banes Motor České Budějovice
22.11.2008,

Reportáž ze zápasu: České Budějovice – Kometa Brno 7:1

Motor České Budějovice
Reparát za páteční utkání s Olomoucí podali junioři HC České Budějovice. V sobotním zápase krátce po poledni smetli Kometu Brno vysoko 7:1 a po nepovedeném pátku si trochu vylepšili náladu.

Úvodní třetina se neslav duchu vyrovnané hry, kterou oba celky předváděli. Domácí se sice dostali jako první do vedení po střele Horáka v 7. minutě, ale hosté dokázali srovnat v přesilové hře v čase 11:15. Když seděl na trestné lavici Dietz, zakončoval spolupráci s Komínkem Lukáš Hnilička.

Jako důležitá branka se ukázala ta, kterou trefil ve 20. minutě Rezek a 40 vteřin před koncem třetiny, vrátil domácím vedení. Ti poté nabuzení zvládli perfektně první polovinu prostřední části hry a do poloviny zápasu bylo rozhodnuto. Za deset minut druhé třetiny se dokázali trefit dvakrát trefit Sumerauer a jednou Polodna s Ferebauerem. Stva byl 6:1 a hosté zastavili příval branek i vystřídáním gólmana.

Ve zbytku zápasu už Jihočeši celkem v pohodě kontrovali hru, protivníky do ničeho nepouštěli a v závěru ještě navýšili své vedení, když tvrdá rána Vráblíka propadla gólmanovi a do branky ji dorazil Ferebauer.

Ohlasy po zápasu
Jiří Šrámek, asistent trenéra HC České Budějovice: Splnili jsme reparát za včerejší utkání s Olomoucí. Stejně jako včera trestala Olomouc naše chyby, dnes se povedlo to samé nám proti Kometě Brno. Trefili se všichni starší hráči a to je také důležité.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice