Banes Motor České Budějovice
10.10.2008,

Reportáž ze zápasu: České Budějovice – Havířov 4:2

Motor České Budějovice
Domácí vstoupili do utkání aktivně a poměrně brzy se jim povedlo dát vedoucí branku. Zasloužil se o ní hned ve druhé minutě Roman Vráblík. To dalo domácím pocit klidu a mohli se pustit do dalších akcí. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat, hned v šesté minutě se dokázal prosadit Josef Rezek a zvýšil vedení domících již na dvě branky. Druhá branka znamela uspokojení domácích a během první třetiny již další góly nepadaly. Ve druhé třetině se nejprve podařilo hostům zásluhou Davida Šefčíka snížit stav na 2:1, ale veškeré naděje hostům vzal další gól domácích, který po 26. vteřinách po snížení dal kapitán Aleš Ježek. Definitivně hostům srazil vaz gól do šatny dvě vteřiny před koncem druhé třetiny, který vsítil David Feferle. Po dvou třetinách bylo 4:1 pro domácí. Ve třetí třetině měli domácí David Feferle nyvýšti svůj gólový účet, když měl možnost provádět trestné střílení, ale nic nevymyslel a trefil betony brankáře Vašuta. Hostů se pak podařilo dát ještě jeden gól v 56. minutě se trefil Robert Říčka. Domácí si již vítězství nenechali vzít.
Ohlasy po zápasu
Jiří Šrámek, trenér HC Č. Budějovice: Utkání jsem začali velice dobře a to nás dobře nastratovalo. Další branka pak přinesla uspokojení. Poté, co soupeř snížil jsme dokázali rychle odpovědět a za to patří mužstvu dík. Máme velké problémy s fauly hokejkou v útočné třetině.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....