Banes Motor České Budějovice
07.12.2007,

Reportáž ze zápasu: Karlovy Vary – České Budějovice 7:1

Motor České Budějovice

Českobudějovická juniorka posílena domácími výhrami nad valašskými soky ze Vsetína a Zlína, nepředvedla na ledě mladých Energetiků příliš hokejového umění. Po první třetině prohrávali Jihočeši o tři branky .

O osudu duelu rozhodly ve druhém dějství dvě trefy karlovarského forvarda Víta Budínského, jenž ovládl utkání šesti kanadskými body. Po jeho druhé trefě, celkově páté karlovarské v tomto duelu, se poroučel z českobudějovické branky Klestil a nahradil jej talent od pobřeží Baltu Jansons Martins, jenž je na jihu Čech jakožto exotická posila. Pár dní před ním byl propuštěn od týmu Alexander Petrov a vedení mládežnických mužstev sáhlo po dalším talentovi z postsovětské republiky.

Po čtyřiceti minutách prohrávali svěřenci kouče Milana Stárka o pět branek a poslední část hry se prakticky odbyla jen z povinnosti. Čestný úspěch hostů zaznamenal ve 47. minutě Robin Soudek, když mu u jeho trefy asistoval Josef Rezek. Jihočeši se z města lázeňských oplatku vraceli s výpraskem. Naopak Karlovarští si připsali další body, které je drží na příčkách zaručující pohodový postup do play off.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice