ČEZ MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE

Máte jakýkoliv námět pro zlepšení cateringových služeb v Budvar Aréně? Podělte se s ním s námi a zároveň neváhejte položit jakoukoliv otázku. Odpovídat vám bude pan J. Danda, zástupce provozovatele občerstvení v aréně.


Zobrazuji odpovědi 1 - 6 z 6 odpovědí v této kategorii celkem.


p2e (prokes.stepan@seznam.cz - Jindřichův Hradec) 16.11.2011, 17:24
Dobrý den Chtěl bych se zepata jestli je možno bruslit v hale č.2 mimo veřejné bruslení ?

Odpověď:
Dobrý den. Můžete využít standardní rezervace ledů.

ivo (redakce@ceskyrybar.net - Č.B.) 9.11.2011, 09:46
Když tak sleduji diskusi na téma občerstvení, napadá mě hrozná myšlenka. Podle většiny přispěvatelů stojí pivo za houby, limonády rovněž a o klobásách raději nemluvit. Bože, nakonec se snad budeme muset dívat na hokej!!!

Odpověď:
Vážení zákazníci. Pozorně jsme si přečetli reakce na odpovědi, které jsme poslali 9.11. Smyslem nebylo ukázat,že je všechno v pořádku a že vy nemáte pravdu. Chtěli jsme jen vysvětlit určité objektivní příčiny vaší nespokojenosti.Všechny připomínky plně respektujeme a do zápasu s Libercem zkusíme vymyslet něco s klobásami,pivem i limonádou na bufetech pod tribunami B a D, kde je nejspíš hlavní problém. V žádném případě nechceme být arogantní ani nic podobného.Zároveň děkujeme i za kladné příspěvky.

boom66 (boom66@seznam.cz - ČB|motor) 27.10.2011, 08:29
Dobrý den,
nechápu jak může BUDVAR dovolit, aby se v BUDVAR ARÉNĚ prodávalo to, co tomu říkají na hokeji PIVO. Nevím, jak to tam točí, ale je to nejhorší pivo z budějc. A co se týče limonád, už jste si dali někdy například teplou colu? já jo a musím říct, že nic hnusnějšího sem nepila. Teplá a bez bublin, hnus...

Odpověď:
Co se týče čištění výčepních zařízení,tak po každém hokeji čistíme výčepy sami a každý týden jezdí čistit kompletní vybavení pracovníci Budvaru-můžeme doložit dokumentaci. Srovnávali jsme na pár jiných stadionech společně se sládkem Budvaru a kvalita piva v Budějcích rozhodně nebyla horší.

Laďas (rambo1985@seznam.cz - Č.Budějovice) 27.10.2011, 07:29
Dobrý den,
zajímalo by mě proč limonády prodáváte odstáté a většinou skoro bez bublinek, tím se z toho stane něco co se nedá moc pít. Když jsem byl na fotbale tak tam davali coca coly v PET lahvi ale bez víčka. Děkuji za odpověď

Odpověď:
Rádi bychom dávali coca colu v PET lahvích,ale zřizovatel extraligy BPA vydal nařízení,že nealkoholické nápoje a pivo musí být podávané pouze v kelímkách,kvůli bezbečnosti.Sycení CO2 do postmixů prováděli odborní pracovníci od Coca Cola. Jelikož bufety v celé Budvar Aréně jsou kapacitně nedostačující musíme část limonád cca 3 min.před přestávkou natočit. Pokud bychom je o přestávce točili při objednání podstatně by se zdržely už tak dost velké fronty. Při probíhající třetině by každý zákazník měl dostat limonádu natočenou přímo před ním. J. Danda (zástupce cateringové společnosti GASTRONOM 1)

Prst (elanius@email.cz - Motor) 26.10.2011, 10:21
Dobrý den,
věčné téma, pivo: proč je nám neustále prodáváno 15 až 45 minut odstáté pivo, které je před zraky zákazníka pouze dotočeno do "míry"?

To Pavel Pancl: Rodný jazyk pláče!

Odpověď:
Každý zápas podléhá kontrole ze strany našeho vedení a odborným pracovníkem Budvaru (viz.sepsané a podepsané protokoly) a ani jednou nebylo zjištěno,že by pivo nebo jen jeho část bylo odstáté 15 až 45 min.To snad ani nejde. Ke spokojenosti zákazníků jsme za velmi vysokou investici do bufetů pod tribunami A, B, C, naistalovali automatické rychlé výčepní zařízení, kde pivo nepředtáčíme vůbec a zákazník dostává pivo natočené v danou chvíli a přesnou míru.Zařízení je nakalibrováno elektronicky přesně na 0,5l.Pouze venku a pod tribunou D nelze z technických důvodů toto zařízení nainstalovat.Natěchto dvou úsecích je pivo předtáčené do 1/4 kelímku maximálně 2.min.před zahájení přestávky,aby personál při nedostatečnosti kapacity bufetů stihl všechny obsloužit. Samozřejmě pokud se nám budou množit stížnosti,můžeme točit pivo jako v každé restauraci, ale jsem přesvědčen,že nebudeme schopni za přestávku obsloužit všechny zákazníky. Mrzí mě,že naistalování rychlovýčepů ještě nikdo neocenil. V každém případě se budeme snažit o vaši spokojenost.

Pavel Pancl (pavelpancl@seznam.cz - ČB) 26.10.2011, 09:40
Dobrý den,
měl bych pár otázek, ta první je pivo na zimáku v ČB mně přijde co se týče chuti nejhorší v Budějcích, nevím jak často čistíte pípy, ale asi často ne. Druhá věc Klobásy v zimáku humus dělané ve fritáku si říkám o sezení na WC a pěkně dlouhou nedalo by se třeba je dělat na elektrickým grilu, venku jsou celkem dobré, ale co mně u nich štve a to jak venku tak ve vnitř každá klobása je jinak velká a nejedná se o centimetr. Zajedte do Litvínova a uvidíte klobásu v bagete která 40 cm a stojí 55kč. A další otázka proč už venku nejsou brambory nebo gulášek? No a poslední ta nebude asi moc na vás, ale už dlouho mně štve při cestě z kotle musím jít na ochoz do vnitřních bufetů a z nich ven. Nechápu proč jsou ty dva vchody zavřené myslí C,D, Když za nima se člověk dostaně stějně je pouze ze zimáku. Děkuji za odpověďi

Odpověď:
Proč klobásy ve friťáku? Někdo někdy vybavoval pro Magistrát města zařízení pro gastronomické provozy (pravděpodobně švec) a my jako provozovatel jsme se museli přizpůsobit,protože vybavení patří magistrátu a my nemáme právo cokoli demontovat a nahrazovat jiným vybavením.Vím dobře,že pečená klobása ve fritéze není úplně koscher,ale když jsme před časem klobásy podávali vařené,tak to nikdo nechtěl.Nicméně venku se peče na roštu, na bufetech pod tribunami A a C jsou pečené na pánvích a pouze pod tribunami B a D opět z kapacitních důvodů jsme ještě nuceni péct ve fritézách (každý hokej dáváme čerstvý olej), ale zkusíme ještě něco vymyslet.Klobásy jsou vyrobeny pouze z masa a Budějcká klobása je jedna z nejprodávanějších klobás pro grilování v Č. Budějovicích.Protože jsou použity pouze přírodní vepřová střívka a každý čuník má střívka jinak široká tak se stává,že každá klobása může být jinak dlouhá.Dám ale hlavu na špalek,že váhu mají všechny stejnou (ve studeném stavu 150g) Nechali jsme si přivézt zmíněnou čtyřiceticentimetrovou klobásu z Litvínova,protože to mě samotného zajímalo. Klobása měřila 25 cm a její průměr měl 2 cm a vážila 150g.V bagetě prodáváme Pan Párek HOT DOG,který také měří 25 cm za 35 kč. Samozřejmě zkusíme nabídnout velkou klobásu jiné chuti za 55 kč.Uvidíme jaký bude zájem.Brambory a gulášek jsme letos vynechali, protože průměr na hokej se pohyboval mezi 15-30 porcemi a zbytek jsme vyhazovali.Nicméně můžeme zkusit a uvidíme. J. Danda (zástupce cateringové společnosti GASTRONOM 1)


Sociální sítě

Ve Strakonicích se mohli hráči Motoru cítit jako doma. Fanoušci jim při utkání dělali skvělou atmosféru a za odměnu mohli takto...

To není veselá zpráva, ale nedá se nic dělat. Petr Gřegořek musel kvůli zdraví definitivně pověsit brusle na...

Jakub #Káník ve Strakonicích vyrůstal a v zápase s Plzní si splnil sen.hcmotor.cz/clanek.asp?id=…

Zápas se @HC_Plzen se nám povedl náramně a získali jsme cennou výhru 6:1. hcmotor.cz/zapas.asp?id=C…