Banes Motor České Budějovice

Diskusní fórum


Vložení příspěvku do fóra
Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení.
 pamatovat

 
prosím nevyplňovat

Zaregistrujte se ZDARMA nebo využijte výhody PROFI registrace. Více čtěte níže.
Filtr: výpis příspěvků ze dne "2017-1-3" |  vypnout filtr
 
123>
Další diskuse: 
 
VojtaS.VojtaS. | Slavičín / ≡M≡
Reagovat
03.01.2017, 23:46
 
Reakce na =M=fans: Jeden známý trenér to chtěl nedávno u...
Ernest mezi chrlením nadšení ze sebe sama dobře zahlásil v tom dnešním článku na hokej.cz:
"Chci být tam, kde mě chtějí. Kde ne, tam určitě nebudu." Smajlík Smajlík Smajlík
 
 
DejvasDejvas | Na vzdálenosti nezáleží
Reagovat
03.01.2017, 23:08
 
Reakce na Speeder: Guman je kdo?...
Přímým překladem nasládlý muž
 
 
SpeederSpeeder | České Budějovice
Reagovat
03.01.2017, 22:56
 
Reakce na =M=fans: Naštěstí jen natažený. *4* Jak si m...
Guman je kdo?
 
 
 
Ještě jsem zapomněl na Kondora. Pokud on bude fit, tak by mi stačil ten jeden centr a budu spokojen. Smajlík
 
 
 
Reakce na Riise: "České Budějovice přišly o Miloslava Če...
Naštěstí jen natažený. Smajlík Jak si myslím, že gólmana nepotřebujeme a obranu máme výbornou bez debat, tak ještě útočníka nebo dva potřebujeme, na tom si trvám. Nevěřím, že hráči jako Guman nebo Prokeš, nás v případě zranění opor dotáhnou do extraligy, bohužel. Hlavně pořád nemáme dobrého centra na buly!
 
 
RiiseRiise | =M=/Brno
Reagovat
03.01.2017, 21:41
 
"České Budějovice přišly o Miloslava Čermáka. Střelec šestnácti branek a autor osmnácti asistencí má natažený vaz v kotníku. Mimo hru může být až na tři týdny." Tak snad se dá rychle dohromady Smajlík
 
 
 
Slamak odkaz
 
 
 
Reakce na mrož: Hele nezlob, to spis abychom spolu zasli...
.
 
 
jeníčekjeníček | =to by bylo ..aby prasečích hodů jednou nebylo!!!
Reagovat
03.01.2017, 16:41
 
Reakce na mrož: Hele nezlob, to spis abychom spolu zasli...
... já vím ..Bohumile! ..Já vím! Smajlík Smajlík
 
 
SpeederSpeeder | České Budějovice
Reagovat
03.01.2017, 16:39
 
Reakce na Budweiss: Ale já se tu vůbec nebavím o tom jak...
Nesmíš to brát zas tak vážně. Jsem Budějčák, Budvarák a každá příležitost si kopnout do ostatních musí být využita Smajlík
 
 
 
Děkuji vedení za příchod Slamáka, už jsem lehce přestával doufat. Teď už jen zlanařit toho Vencu Nedorosta, což? Smajlík
 
 
03.01.2017, 16:33
 
Za Nováka jsem fakt rád. V té jedné sezóně, co tu hrál, byl dozadu super. Nevím sice v jaké je formě, nicméně jeho zkušenosti jsou k nezaplacení. A například Vráblo, když pak hraje vedle někoho takovýho, neskutečně roste. Naše obrana na soupisce momentálně obrovsky silná. Na 1. ligu o několik pater jinde. Tak snad se nám budou vyhýbat zranění a budeme moci s touto obranou vstoupit do play off...to se pak není čeho bát. Smajlík
 
 
mrožmrož | MOTOR - Perštát - Anti facebook
Reagovat
03.01.2017, 16:06
 
Hele nezlob, to spis abychom spolu zasli do vatiku na tankovou dvandu nebo se treba domluvime na soudek zminovanyho zumberku :D
Protoze od desitky, obecne az na par vyjimek, kor este v kelimku a navic este k tomu u nas v BA (bohuzel :-(), je dost fantasmagoricka predstava ocekavat nejakou laskominu :DDD
 
 
jeníčekjeníček | =to by bylo ..aby prasečích hodů jednou nebylo!!!
Reagovat
03.01.2017, 15:56
 
Reakce na Mrož: Jj, mas pravdu, jinak ja jsem predtim te...
... až si dám v sobotu na hokeji tu skvělou desítečku, budu o vašich moudrých, odborných, výrobních rozborech opravdu přemýšlet! Smajlík Smajlík
 
 
jeníčekjeníček | =to by bylo ..aby prasečích hodů jednou nebylo!!!
Reagovat
03.01.2017, 15:48
 
...vítej doma Slamáku! Smajlík ..Již jsem tomu přestával věřit ..dobrá práce! Smajlík
 
 
MrožMrož | MOTOR - Perštát - Anti facebook
Reagovat
03.01.2017, 15:43
 
Reakce na Budweiss: Ale já se tu vůbec nebavím o tom jak...
Jj, mas pravdu, jinak ja jsem predtim ten primer zjevne nepochopil spravne. Ale o tom, ze granule prave tim mletim ci lisovanim (tj. pusobenim tepla pri zpracovani) neprijdou o cast tech sensorickych vlastnosti me asi nepresvedcis. Tim netvrdim ze nejde varit z granuli vytecny pivo.
 
 
 
Reakce na Lukas.A: Dobrý den, Tome. Chtěl bych zareagov...
Já bych měl jen připomínku k organizaci za výčepem.
Je-li v baráku plno, není možné, aby jeden člověk točil pivo, kasíroval a ještě k tomu občas vydával něco dalšího (zkušenost s výčepem za VIP tribunou, kdy jeden člověk se mě zeptal co si dám, následně vzal z držáku kelímky, natočil to (roztočíno neměl), podal mi brambůrky, zkasíroval mě).
Navrhuji angažovat k pípě minimálně na přestávky jednoho "točiče" (který se bude starat jen o to, aby měl před sebou plné kelímky) a někoho kdo bude vydávat a kasírovat. Vím že Budvar třeba na festivalech má vždy u pípy člověka který točí a točí a před ním u pultu je další člověk který vydává a kasíruje.
 
 
BudweissBudweiss | České Budějovice
Reagovat
03.01.2017, 15:05
 
Ale já se tu vůbec nebavím o tom jaké pivo je lepší, jestli z kukuřice a s chmelem a nebo z ječného sladu a s jehličím. Tím jsem chtěl jen říct, že Pivo = vaření sladu (jakéhokoliv- ječného, pšeničného, rýžového ...) a následný kvašení. Chmel je až koření který mu dodá chuť a vůni (a dříve hlavně i "pasterizaci"). Opravil bych tě s tou teplotou při vaření chmele. Ve výrobě českého ležáku se v 99% používá jen jedna teplota kdy se přidává chmel, a tou je bod varu. V jiných stylech se ještě používá tzv chmelení za studena kdy se přidá chmel do kvasné kádě a při cold crushing kdy se pivo ochladí na cca 1 stupeň. Ty dvě teploty sis určitě popletl s délkou varu chmele. Pokud chmel přidáš na začátku chmelovaru tak je to na hořkost a když ke konci tak už z něj moc hořkosti nedostaneš, ale je na aroma.
Abych se vrátil ke granule x šištice:
Granule je chmel zbavený všech nepotřebných lístků, stonku a nečistot, který se rozemele na prach a následně slisuje.
Lisovaný chmel (Budvar) je chmel zbavený nežádoucí chmelové a cizí příměsi.
Chmelová šištice (např. Žumberk) je jen usušený chmel.
Lisování a nebo granulování chmele je z důvodu snadné přepravy, lepšího skladování a i delší trvanlivosti a určitě to není proto, že by s tím pivovary něco šidily atd. Samozřejmě, že nějaký extratky jsou jiná..., ale já reagoval na speedrovo tzv. kdo používá granule je looser, což je extrémní blbost
Pardon za tapetu ...
PS: skorošvagr z Irska byl ze zápasu s Benátkama nadšenej. Sice jsem ho krotil, že bejt tu jinej tým než Bencle tak je to ještě lepší, ale i tak se mu to líbilo. Smajlík
 
 
VojtaS.VojtaS. | Slavičín / ≡M≡
Reagovat
03.01.2017, 15:01
 
Reakce na dejvas: jáchym: Já na Dynamo chodil v 90. lete...
Tady ta pojednání mi připmněla poslední fotbal, na kterém jsem zatím byl - na jaře 2003 se Brno rozhodlo kvůli otřesnému diváckému nezájmu dávat na zápas s Olomoucí lístky asi za 5 Kč (nevím už přesně, ale bylo to skoro zadarmo). Přišlo 8 tisíc lidí (zhruba čtyřnásobek tehdy obvyklé návštěvy) a byla to fakt parádní reklama na fotbal: 0:0, na střely 1:1. Smajlík
 
 
 
Reakce na dejvas: jáchym: Já na Dynamo chodil v 90. lete...
Taky jsem sledoval. Nejdřív s otevřenou pusou, pak jsem se ale u toho tak bavil (nic proti Slovákům), že jsem to dokoukal až do konce i za jasného stavu.
 
 

Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.

Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.

 
  • Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
  • Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
    Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.
 
 
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....