Banes Motor České Budějovice
29.11.2017, Adam Pavlíček

Mládež: Pozvánka na víkend

Blíží se první prosincový víkend a s ním také další várka zápasů mládežnických kategorií. Juniorka bude hrát dvě utkání přes víkend a jedno příští týden v úterý. Starší dorost po návratu z Ruska odehraje taktéž utkání až v úterý. Nejmladší z kategorií, tedy mladší dorost, odehraje utkání tento týden ve čtvrtek a v sobotu.

Juniorka

Juniorka se stále nachází v napěchovaném středu tabulky juniorské extraligy. S dvaceti osmi body je na devátém místě a v případě víkendového úspěchu by se mohla posunout na čtvrté místo, ale jen v případě, že by se celkům před ní nedařilo. Nejproduktivnějším hráčem Motoru je Miroslav Tejko (7+12), druhý je Milan Dančišin (6+11) a třetí poté obránce Stanislav Dosek (8+6). K prvním utkání cestují svěřenci Ladislava Koldy a Martina Štrby do Kladna, které vyzvou v pátek od 16:00. O den později bude juniorka cestovat na led Karlových Varů, kde začne utkání proti Energii v pravé poledne, tedy od 12:00. V úterý 5.12. vyzve nejstarší z mládežnických Bílé Tygry z Liberce. Toto utkání započne v Budvar aréně přesně v 17:00.

Utkání proti Kladnu bude možné sledovat zde.

Utkání proti Karlovým Varům bude možné sledovat zde.

Utkání proti Liberci bude možné sledovat zde.

Starší dorost

Po základní skupině se stal nejproduktivnějším hráčem Jakub Čížek, jenž stihl posbírat 31 bodů během patnácti utkání. Nyní starší dorost zakončil základní skupinu ve skupině C a čekají ho boje o pořadí v play-off. První zápas čeká svěřence Radka Bělohlava v úterý na severu Čech. Zde vyzvou Liberec, utkání započne v 15:45 a sledovat ho můžete na tomto odkazu.

Mladší dorost

Nejmladší z mládežnických kategorií vévodí v kanadském bodování Pavel Novák, který za osm utkání posbíral skvělých 27 bodů. V tabulce je mladší dorost na pátém místě se dvaceti třemi body. Přes víkend však nečeká mladší dorostence nic lehkého. Hned ve čtvrtek vyzvou na první ledové ploše v Budvar aréně jihlavskou Duklu od 16:00. 2. prosince poté čeká na mladší dorost další domácí utkání, tentokrát proti Letňanům a to od 12:00.

Utkání proti Jihlavě bude k dispozici zde.

Utkání proti Letňanům bude k dispozici zde.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....