Banes Motor České Budějovice
31.10.2017, Denisa Józsová

Mládež: Pozvánka na další utkání

Hned v úterý 31.10. začíná další kolotoč zápasů mládeže. Junioři budou hrát do konce týdne dvakrát, pokaždé na domácím ledě. Starší dorost má pro tento víkend volno. Mladší dorost odehraje dvě utkání. Jedno ve Žďáru nad Sázavou, druhé v Budvar aréně proti Hradci Králové.

Junioři

Českobudějovičtí junioři se ocitli až na čtrnáctém místě tabulky DHL juniorů a nevypadalo to s nimi zrovna růžově. Jenže stačil jeden povedený víkend a Jihočeši zaznamenali posun na osmé místo. Z posledních čtyř utkání vyhrály České Budějovice hned tři. Nejprve padly s Třincem po velkém boji 3:4. Pak ale přišel skvělý zápas proti Vítkovicím, kde prohrávaly již 1:3, avšak poslední dvě minuty patřily Motoru a přišla výhra 4:3. Poté hrál ještě ledě Olomouce a Zlína. V obou případech se mu podařilo zvítězit. Kolotoč utkání pokračuje hned v úterý 31.10., kdy Jihočeši budou hostit na vlastním ledě Kometu Brno od 15:00. Kometa vede celou tabulku, ale dá se očekávat velký boj. Poté ještě čeká budějovické juniory jedno utkání. To sehrají v Budvar aréně v pátek 3.11. od 18 hodin. Soupeřem bude Jihlava.

Online přenos zápasu s Kometou zde

Online přenos zápasu s Jihlavou zde.

Mladší dorost

Mladší dorost se začíná v posledních utkáních zvedat, dokonce se posunul na páté místo ELIOD Extraligy ve skupině C. Také mladší dorost vyhrál z posledních čtyř zápasů tři. Nejprve přišly domácí výhry nad Pardubicemi a Letňany. Pak přišla těsná porážka v Mladé Boleslavi, avšak v Havlíčkové Brodě přišla pohodová výhra 4:1. Tahounem týmu je stále Pavel Novák, který si v šesti zápasech připsal 23 bodů (15+8). Jihočeši odehrají první utkání ve čtvrtek 2.11. na ledě Žďáru nad Sázavou od 16:30. O dva dny později, tedy v sobotu 4.11., budou hrát v Budvar aréně od 12 hodin proti Mountfieldu.

Online přenos z utkání se Žďárem zde.

Online přenos z utkání s Hradcem Králové zde.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....