Banes Motor České Budějovice
08.10.2017, Adam Pavlíček

Dva velcí favorité proti sobě, do Budvar arény zavítají Karlovy Vary

V sobotním utkání zajížděl Motor na led Ústí nad Labem. Soupeři ze severu Čech se povedlo českobudějovické hokejisty porazit bez jediné obdržené branky, čímž Motoru přerušili šňůru, která čítala pět výher v řadě. Toto zaváhání bude chtít domácí tým odčinit proti Karlovým Varům. Vstupenky na atraktivní utkání jsou dostupné online.

Karlovy Vary

Karlovy Vary po nevydařené loňské baráži opustili českou nejvyšší hokejovou soutěž. Ve WSM Lize se jim ale zatím, až na dvě menší zaváhání, daří. Na svém kontě má Energie již osm vítězství a dvě porážky, které si připsala Na Lapači a v Přerově. Ze soupeřů, kteří pomýšlejí nejvýše, se Karlovy Vary utkaly zatím jen s pražskou Slavií v Edenu, kterou dokázali porazit stejným poměrem jako Motor na domácím ledě, tedy 5:1. Soupeř ze západních Čech pojede do Budvar arény posilněn třemi výhrami v řadě a bez pochyby bude chtít přidat čtvrtou. Svou vítěznou šňůru začala Energie na svém ledě proti Litoměřicím, poté porazila Slavii a v minulém kole v dalekém Havířově vyválčila dva body po samostatných nájezdech. Po těchto výkonech se energetici drží na prvním místě s trojbodovým náskokem na Českobudějovické.

Sestava Karlových Varů z minulého zápasu:

F. Novotný – Sičák, Krejčí, Podlipnik, M. Rohan, A. Rulík, J. Tomeček – Flek, Gríger, O. Beránek – Kohout, Kverka, Stloukal – Gorčík, Skuhravý, Vachovec – Davídek, Tuominen, Harkabus.


11. kolo

ČEZ Motor České Budějovice

HC Energie Karlovy Vary

Pondělí 9. října 2017, 17:30, Budvar aréna

Z tábora Motoru:

Pět výher v řadě, taková byla bilance z pěti posledních zápasů Jihočechů před víkendovým utkáním. V Ústí nad Labem se ale fanoušci Motoru radovat z gólu nemohli. Další vítěznou šňůru tak bude muset Motor začít znovu, proti Energii ho ale nečeká nic lehkého. Pokud chtějí domácí hráči pomýšlet na výhru, zřejmě budou muset zlepšit koncovku, která je v posledních utkáních trápila.

Sestava Českých Budějovic z minulého utkání:

Gába (Kváča) – Fillman, F. Novák, Kutlák, Vráblík, Pavlin, Pýcha – Čermák, Pajič, Nedorost – Crowder, Galamboš, Dostálek – L. Květoň, Toman, Heřman – Šulek, Doktor, Marek.


Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....