Banes Motor České Budějovice
05.10.2017, Denisa Józsová

Mládež: Pozvánka na víkend

Všechny mládežnické kategorie odehrají o víkendu alespoň jedno utkání. Junioři odehrají dva zápasy na venkovních kluzištích - v Mladé Boleslavi a v Liberci. Starší dorost je jediný, jenž odehraje svůj zápas v Budvar aréně. Mladší dorost bude hrát v Liberci.

Junioři

Junioři začali sezónu velmi dobře. Zatím se nacházejí na šestém místě DHL Extraligy juniorů, které Jihočechům zajišťuje posun do další fáze sezóny. Tou je nově udělaná nadstavba, ze které vzejde osm celků pro boje ve čtvrtfinále. A junioři budou chtít svoje postavení v tabulce potvrdit. Páteční utkání (6.10.) odehrají Budějovičtí na ledě Mladé Boleslavi od 15:00. Středočeši jsou v tabulce o čtyři body před Motorem, zároveň mají ale zápas k dobru. Dá se tedy očekávat velmi vyrovnaný souboj. Sobotní utkání (7.10.) budou hrát Jihočeši v Liberci, zápas bude začínat v 16:00. V tomto utkání budou České Budějovice mírným favoritem.

Online přenos zápasu s Mladou Boleslaví zde

Online přenos zápasu s Litvínovem zde.

Starší dorost

Skvěle zatím hraje také starší dorost, jenž dokonce vede tabulku skupiny C. Tento víkend čeká Jihočechy jen jedno utkání, které odehrají na domácím ledě proti Mountfieldu. S tímto týmem už se České Budějovice střetly a utkání skončilo jejich výhrou v prodloužení. Zápas se odehraje v pátek (6.10.) v Budvar aréně od 16:00 hodin. Bodově se nejvíce daří Jakubu Čížkovi, který v dosavadních zápasech posbíral hned sedmnáct bodů.

Online přenos zde.

Mladší dorost

Mladšímu dorostu se v posledních utkání podařilo zvednout a z posledních tří zápasů vyhrál hned dva. Jeden proti Žďáru nad Sázavou a druhý proti Kometě Brno. Obě výhry přišly na domácím ledě. Jejich hlavním strůjcem byl Pavel Novák, který si připsal 7 bodů (5+2) za dva vítězné zápasy. Tuto kategorii také čeká jen jedno utkání, ke kterému bude zajíždět do Liberce. Zápas se bude hrát v pátek (6.10.) do 17:00.

Online přenos zde.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....