Banes Motor České Budějovice
24.04.2017, Redakce

Tým žáků ročníku 2006 si veze bronz z přeboru 5.tříd

ČESKÉ BUDĚJOVICE — V Havlíčkově Brodě, na třídenním, velmi kvalitně obsazeném turnaji Jana Suchého mladších žáků, obsadili naší páťáci v silné konkurenci svých vrstevníků 3.místo a po zásluze si vezou domů na jih bronzové medaile! Hrálo se tabulkovým systémem každý s každým 2x 20 minut, jako neoficiální Mistrovství České republiky pátých tříd.

V Havlíčkově Brodě, na třídenním, velmi kvalitně obsazeném turnaji Jana Suchého mladších žáků, obsadili naší páťáci v silné konkurenci svých vrstevníků 3.místo a po zásluze si vezou domů na jih bronzové medaile! Hrálo se tabulkovým systémem každý s každým 2x 20 minut, jako neoficiální Mistrovství České republiky pátých tříd.

Týmy : Rebel Havlíčkův Brod, HC Motor České Budějovice, HC Oceláři Třinec, HC Bílý Tygři Liberec, HC Slavia Praha, HK Mountfield Hradec Králové, HC Dukla Jihlava, HC Kometa Brno ; hrál systémem každý s každým 2x 20 minut jako neoficiální mistrovství ČR hráčů ročníku 2006. Hodnocení trenéra Hanzala : všem klukům patří velká pochvala za výkony na tomto náročném turnaji, který důsledně prověřil našeho hokejové kvality a dovednosti. Kluci si určitě medaile zasloužili i tím, že se dokázali, i když se třeba nedařilo, pořádně semknout a makali jako jeden tým nadoraz. Svojí hrou a výkony také kluci přispěli ke vzorné reprezentaci klubu HC Motor na takto skvěle obsazeném turnaji. Byla to tady na turnaji má rozlučka s tímto týmem, tak bych chtěl klukům za ty 3 roky co jsem je trénoval, moc poděkovat a popřát hodně podobných úspěchů v jejich další hokejové kariéře :)

Sestava Motoru 2006 : Masopust Richard, Schacherle Albert – Postl Dominik, Zevl Kristian, Gřegořek Adam, Zikeš Václav – Šimon Alan, Hoch Štěpán, Palán Ondřej – Stöhr Matěj, Falta Milan, Masopust Štěpán – Brabec David, Minář Petr. Trenér : Hanzal, Zevl

Nejlepším hráčem týmu byl po zásluze vyhlášen útočník Alan Šimons 11 brankami.

Výsledky zápasů HC Motor ČB :

Pátek 31.03
HC Motor ČB – Kometa Brno 0:0
Dukla Jihlava – HC Motor ČB 6:1 (3:1) ; branka : Hoch

Sobota 01.04.
Slavia Praha – HC Motor ČB 3:3 (1:3) ; branky : Šimon, Masopust, Palán
HC Motor ČB – Havl. Brod 6:2 (4:2) ; branky : Šimon 3, Palán, Falta, Gřegořek
HC Motor ČB – Mountfield Hr. Králové 3:3 (2:2) ; branky : Šimon 2, Stöhr

Neděle 02.04.
HC Motor ČB – HC Oceláři Třinec 6:2 (3:2) ; branky : Šimon 3, Masopust, Minář, Postl
HC Motor ČB – HC Bílý tygři Liberec 5:2 (3:1) ; branky : Masopust 2, Šimon 2, Postl

S koncem úspěšné hokejové sezóny patří ještě zmínit, že tým MŽB/ r.2006, pod vedením zkušených trenérů Filipa Turka, Františka Čecha a Jiřího Hanzala, obsadil mezi 19-ti týmy v Lize mladších žáků sk. D, v kategorii ročníků 2005-2006, krásné druhé místo. Moc všem, i jménem klubu, gratulujeme!!!

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....