Banes Motor České Budějovice
08.02.2017, Tisková zpráva

Vydražte unikátní sadu dresů Legenda pomáhá s Ivanem Hlinkou!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Na webu www.sportovniaukce.cz můžete nyní dražit speciální sadu dresů z projektu Legenda pomáhá, který sjednocuje celé hokejové hnutí v České republice! Výjimečný projekt vznikl u příležitosti výročí 50 let od chvíle, kdy legendární hráč a trenér Ivan Hlinka poprvé nastoupil do zápasu nejvyšší soutěže. Do projektu se zapojily všechny kluby Tipsport extraligy, WSM ligy, vybrané celky 2. ligy a zástupci univerzitního hokeje. Českobudějovičtí v nich nastoupili v duelu s Ústím nad Labem.
Vyvolávací cena dresů je 867 Kč. Částka v sobě zahrnuje čísla, která jsou pro sezónu 2016-17 specifická – tedy 80 let nejvyšší soutěže a nedožité 67. narozeniny Ivana Hlinky (26. ledna). Výtěžek z dražby bude předán Nadačnímu fondu Ivana Hlinky, který pomáhá bývalým hráčům a funkcionářům, kteří se sami nebo jejich rodiny nacházejí v sociálně obtížné životní situaci.

Projekt Legenda pomáhá spojuje tuzemské hokejové hnutí v podobě, jaká nemá v historii českého hokeje obdoby. Aukce unikátních úborů, ve kterých českobudějovičtí hokejisté nastoupili 28. ledna proti Ústí nad Labem probíhá na stránkách www.sportovniaukce.cz.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....