Banes Motor České Budějovice
26.01.2017, Lukáš Dvořák

Spolupráce jihočeských klubů pokračuje. Ze zápasu Motoru zdarma na Jihostroj s Libercem

Vztahy mezi sportovními kluby na jihu Čech jsou znamenité. Volejbalový klub České Budějovice opět připravil akci s hokejovým týmem ČEZ Motor České Budějovice. Po sobotním utkání lídra tabulky WSM ligy s Ústím nad Labem mohou všichni držitelé jednotlivé nebo permanentní vstupenky z tohoto střetnutí jít do Sportovní haly na souboj Jihostroje s Libercem zcela zdarma. Začátek volejbalového zápasu je z tohoto důvodu stanoven na 19:30.
Je to už podruhé v této sezoně, co se podařil připravit pro fanoušky večer plný sportu. Prvně se tak stalo ve druhé polovině listopadu, kdy šli diváci nejprve na hokejový zápas Motoru s Jihlavou, aby se posléze přemístili do Sportovní haly, kde vzdoroval Jihostroj vicemistrovi z Brna.

„Neustále nás těší, že českobudějovické týmy dokáží velmi úzce spolupracovat. Věřím, že díky tomu si na naše zápasy najde cestu ještě více fanoušků, než je tomu teď,“ říká manažer VK České Budějovice Stanislav Pochop. Na jeho slova navazuje i Tomáš Kučera, marketingový a PR ředitel ČEZ Motor České Budějovice. „Znovu došlo ke shodě a volejbalisté posunuli začátek utkání tak, aby diváci stihli obě střetnutí. Doufám, že se v sobotu díky fanouškům podaří zvítězit oběma klubům,“ přidává Kučera.

Úvodní buly sobotního utkání mezi ČEZ Motor České Budějovice a Ústím nad Labem bude vhozeno v 17:00. Následný zápas VK České Budějovice proti Dukle Liberec začíná v 19:30.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....