Banes Motor České Budějovice
24.02.2016, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Starší dorostence čekají poslední dvě mistrovská utkání. Juniorka a mladší dorostenci teoreticky ještě nemají stoprocentní jistotu play-off, a tak mohou o nadcházejícím víkendu svou účast ve vyřazovacích bojích potvrdit potřebným bodovým ziskem.

Juniorka

Juniorku čekají dva domácí zápasy se soupeři, kteří jsou v extraligové tabulce na horších příčkách. V prvním zápase v pátek 26.2. sehraje své utkání s týmem HC Zlín , který v minulém kole porazil Hradec Králové až po samostatných nájezdech. Ševci jsou prozatím patnáctí. Utkání začíná v 18:00 v Budvar aréně.

On-line přenos zde.

V sobotu 27.2. zavítají do Budějovic junioři z Olomouce, kteří jsou na posledním místě extraligové tabulky. Utkání začíná ve 12:30 v Budvar aréně.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci sehrají poslední dva mistrovské zápasy této sezóny. V pátek 26.2. změří své síly s celkem Letňan, který je v tabulce nadstavby na devátém místě s šestibodovým odstupem za sedmými Jihočechy. V minulém kole podlehli Pražané doma Karlovým Varům. Utkání začíná ve 14:00 v Budvar aréně.

On-line přenos zde.

O den později, v sobotu 27.2. změří své síly s lídrem nadstavbové části, s celkem Pardubic, který v minulém kole „nadělil osmičku“ litvínovským Chemikům. Utkání začíná v 16:30 v Budvar aréně.

On-line přenos zde.


Mladší dorost A

Mladší dorostenci ve čtvrtek 25.2. vyzvou na souboj Kometu Brno . Brňané čtyři kola před koncem ztrácejí na druhém místě na domácí celek 11 bodů, což znamená, že v případě jakéhokoliv bodového zisku mohou budějovičtí dorostenci slavit postup do play-off již po tomto zápase. Utkání začíná v Budvar aréně v 18:00.

On-line přenos zde.

V neděli 28.2. zajíždějí dorostenci na led již jistého sestupujícího celku Havlíčkova Brodu. V minulém kole podlehli Havlíčkobrodští brněnské Kometě. Utkání začíná ve 12:00.

On-line přenos zde.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu sehraje v neděli 28.2. venkovní utkání s týmem HC Krkonoše. Utkání začíná ve 13:00.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice