Banes Motor České Budějovice
18.02.2016, Klub

Informace o vstupenkách na play-off

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Po posledním kole základní části je jasno o tom, kdy a s kým se střetne Motor ve čtvrtfinále play-off. Půjde o neoblíbeného soupeře z Přerova, se kterým Motor ztratil v sezoně všechny body. Play-off je ale nová soutěž a to, co se stalo v základní části, se prostě a jednoduše maže. První dvojzápas se uskuteční 29. února a 1. března a kde bude možné koupit na něj vstupenky? Čtěte dál...
Prodávat se začnou pouze vstupenky na úvodní dvojzápas. Ceny klub oznámil už na samotném začátku sezony, aby každý fanoušek mohl zvážit, zda se mu vyplatí zakoupit si permanentní vstupenku, která na play-off samozřejmě zůstává v platnosti. Všichni ostatní mají následující možnosti...

Internetová rezervace

Naprostá většina vstupenek se bude prodávat na internetu, prodej na dvojzápas tam začne v pátek 19. února v dopoledních hodinách a skončí ve středu 24. února o půlnoci. Výdej internetových vstupenek bude probíhat v neděli 28. února v době od 15 do 18 hodin na sekretariátu klubu nad druhou plochou Budvar arény. Vyzvednout vstupenky bude možné i v den utkání od 15 hodin, ale tuto možnost kvůli předpokladu front nedoporučujeme.

Ostatní předprodej

Doplňkový prodej na dvojzápas bude i ve fanshopu (pouze sektor A2 a k stání) v omezeném počtu několika stovek kusů a proběhne od 18. února nejpozději do 26. února v otevírací době fanshopu (13 - 18 hodin). V neděli 28. února od 15 hodin pak bude probíhat předprodej všech zbylých vstupenek pouze na dvojutkání na všech  pokladnách.

Ceny vstupenek na dvojutkání s Přerovem

Kategorie / Typ1. kategorie (dlouhé strany)2. kategorie (rohové sektory)3. kategorie (za brankami)4. kategorie (stání)Fanklub (D3 + D4)
Základní cena440 Kč400 Kč360 Kč320 Kčpermanentní karty
Děti do 130 cm / 6 letstejné ceny jako dospělí

Jen v případě, že nějaké lístky i po předprodeji na pokladnách zbydou, budou se v den utkání prodávat vstupenky na jeden zápas.

Ceny vstupenek na jedno utkání s Přerovem

Kategorie / Typ1. kategorie (dlouhé strany)2. kategorie (rohové sektory)3. kategorie (za brankami)4. kategorie (stání)Fanklub (D3 + D4)
Základní cena220 Kč200 Kč180 Kč160 Kčpermanentní karty
Děti do 130 cm / 6 letstejné ceny jako dospělí

Na vyřazovací část nemají vstup zdarma děti do 130 cm a 6 let jako v základní části. Je to z toho důvodu, že očekáváme výrazně naplněné hlediště a v případě účasti dalších několika stovek dětí by byla ohrožena (nejen) jejich bezpečnost.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....