Banes Motor České Budějovice
24.11.2015, Klub

Pozvánka na ”Hokejového Mikuláše”

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Velmi rádi Vás zveme na klubovou akci HC České Budějovice pořádanou ve dnech 1. a 2. prosince od 16:00 hod. v prostoru krytého hřiště Hopsária, Vrbenská 2290, České Budějovice.

Termíny a obsazení

Úterý 1.12.2015 - určeno jen pro hráče ZC, ZD, PŘIPRAVKA HC Motor České Budějovice.
Středa 2.12.2015 - určeno jen pro hráče MŽB, ZA, ZB HC Motor České Budějovice.

Vlastní pozvánka

Přijďte si užít mikulášské odpoledne plné zábavy, hry a pohybu, které je určené jen pro hráče HC Motor České Budějovice (viz výše uvedený rozpis). Bude možnost vyzkoušet si některé prvky suché přípravy a sehrajeme krátké fotbalové utkání. Přivítáme Mikuláše s čertem a andělem, kteří rozdají mikulášskou nadílku dětem, které byly celý rok hodné. Akce je pořádaná jako klubová akce HC Motor České Budějovice, děti budou pod dozorem trenérů, asistentů, vedoucích týmů. Pitný režim a možnost občerstvení zajištěno. Doporučujeme pro děti sportovní oblečení, obuv do tělocvičny, v případě zájmu florbalovou hůl, míček, malé kapesné, děti se mohou občerstvit v bufetu Hopsária. Mikulášská nadílka s čerty je plánovaná od 16:00 hod., ukončení akce 19:00 hod.
Těšíme se na příjemné odpoledne s našimi hráči.
Trenéři základen HC Motor České Budějovice.
PS: S ČERTY NEJSOU ŽERTY A RODIČŮM NEZARUČUJEME, ŽE NĚKTERÉ DĚTI NESKONČÍ V PEKLE!

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice