Banes Motor České Budějovice
24.11.2015, Matěj Mayer

SDO: KVA - CEB 4:2 - Starší dorostenci neuspěli ani ve Varech

KARLOVY VARY — Starší dorost Motoru prožívá strašlivé období a cestu z krize nenalezl ani v zápase v Karlových Varech. Svěřenci Martina Všetečky sice po první třetině vedli 2:1, další gól už ale nepřidali a naopak ještě inkasovali. Další šanci budou mít v pátek v Chomutově.
Připravujeme...
Ohlasy po zápasu

Václav Eismann (HC Energie Karlovy Vary): Myslím, že v současné situaci, kdy za sebou máme sérii porážek, nemá moc cenu hodnotit náš výkon. Cením si toho, že jsme přerušili sérii porážek a dokázali otočit zápas, který se pro nás nevyvíjel dobře. Ve druhé třetině prohrávali 2:1, ale hráči bojovali a nakonec se nám povedlo dokráčet ke třem bodům a to je pro nás v tuto chvíli nejdůležitější.

Martin Všetečka (HC Motor České Budějovice): K dnešnímu utkání jsme přijeli s tím, že to ubráníme a odvezeme možná nějaký bod. Za stavu 2:1 jsme měli dvě šance, kdy jsme to mohli změnit na 3:1, což se bohužel nepodařilo. Po naší chybě jsme pak inkasovali branku na 2:2. Kluci chtěli vyhrát, ale štěstí se od nás pořád odvracelo. Nedovedli jsme proměnit šance a poté už byli šťastnější domácí, kteří zaslouženě vyhráli.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....