Banes Motor České Budějovice
14.10.2015, Klub

Nakupujte u našich partnerů, přispějete mládeži

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Hokejový klub ČEZ Motor České Budějovice tvoří se svými fanoušky a partnery jednu propojenou hokejovou komunitu. Další možnost, jak vztahy mezi sebou posílit, je nový projekt klubových eshopů. Každý z fanoušků, který nakoupí u některého z partnerů přes stránky Motoru, přispěje na budoucnost klubu! Jak to celé funguje?
Potřebujete koupit například sušenky, cyklovybavení, elektroniku, zahradní techniku, zemědělské potřeby, nebo dokonce i jímky či septiky? Zajděte do sekce Eshopy na stránkách Motoru, tam vyberte jednoho z prověřených partnerů našeho klubu, a zakoupíte nejen kvalitní zboží, ale ještě k tomu přispějete na motoráckou mládež až 10 % z ceny vámi zvoleného produktu.

Samotné eshopy jednotlivých partnerů už fungují nezávisle a možná, že na nich už dnes běžně nakupujete. Pokud na ně přijdete kliknutím z naší sekce eshopy, zajistíte tím peníze navíc pro ty nejmenší členy klubu. Je to skutečně takhle jednoduché! "Je to další možnost, jak si vzájemně vypomoct a propojit všechno, co dnes drží Motor nad vodou, tedy obchodní partnery a fanoušky. Naši fandové chtějí kvalitní zboží, které nabízí naši prověření partneři a sponzoři. Tím, že je propojí právě náš klub, získáme nejen spokojenost obou stranách, ale ještě i nějaké peníze, které obratem dáme na naši mládež," představuje projekt generální manažer Stanislav Bednařík. Počet eshopů v nabídce není zdaleka konečný, postupně budou přibývat další a další, které motorákům nabídnou zboží s puncem Motoru!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....