Banes Motor České Budějovice
14.10.2015, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Minulý víkend junioři vyšli bodově naprázdno, starší dorost rozšířil své bodové konto o šest bodů za dvě výhry a mladší dorost se snad vysokou výhrou probral z herní letargie. Nicméně, to již je historie a před námi je další, zápasy nabitý víkend.

Juniorka

Junioři zajíždějí na nepopulární moravský trip, nicméně se soupeři více než přijatelnými. V pátek 16.10. zajíždějí na led posledního Zlína, který v minulém kole nestačil na chomutovské Piráty. Utkání začíná v 15:00.

On-line přenos zde.

V sobotu 17.10. je čeká utkání v nedaleké Olomouci, jejíž juniorka je v průběžně tabulce pouhou jednu příčku před Motorem. Zápas začíná na olomouckém ledě v 12:00.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostence, kteří zatím kráčejí sezónou v duchu popěvku „jednou jsi dole, jednou nahoře“, čeká v pátek 16.10. zatím beznadějně poslední tým Litvínova, který v dosavadním průběhu extraligy získal pouhý jeden bod. Tohoto bodového sirotka chemikům v 6.kole věnoval Motor a nyní je zapotřebí v této jánošíkovské tradici nepokračovat. Utkání začíná na litvínovském ledě v 15:00.

On-line přenos zde.

V sobotu 17.10. přivítají dorostenci na domácím ledě tým HC Plzeň 1929. Západočeši si zatím drží poslední postupovou příčku do nadstavbové skupiny A a Motor by se měl pokusit oplatit jim prohru z prvního vzájemného utkání. Indiáni v posledním kole těsně podlehli pražské Slavii. Utkání začíná na druhé ledové ploše v 12:30.

On-line přenos zde.


Mladší dorost A

Mladší dorost sice zastavil hrozivou sérii porážek, ale v nadcházejícím víkendu se utká s přímými konkurenty o postup do nadstavbové skupiny, kteří Motoru v tabulce „dýchají na záda“. Povinností je bodovat (skalní optimisté čekají šestibodový přírůstek) a první příležitost k tomu budou mít mladší dorostenci v souboji s Jihlavou ve čtvrtek 15.10. Dukla v minulém kole nekompromisně rozstřílela Ždár nad Sázavou. Utkání začíná na jihlavském ledě v 15.45.

On-line přenos zde.

V neděli 18.10. změří své síly s celkem BK Mladá Boleslav, kterému je třeba bezpodmínečně oplatit prohru z 2.kola. Boleslavští dorostenci podlehli v posledním kole ve vyrovnaném souboji brněnské Kometě. Utkání začíná v Budvar Aréně v 17.00.

On-line přenos zde.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu zajíždí v neděli 18.10. na třebíčský zimní stadion. Třebíč je v prozatímní tabulce na 9.místě a tudíž papírovým favoritem jsou Budějovičtí. Utkání začíná v 17:00.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....