Banes Motor České Budějovice
22.09.2015, Klub

Motor a bratři Smržové, to prostě patří k sobě

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Motocykloví závodníci Matěj a Jakub Smržové mají motor obvykle zejména pod sebou, když v obrovských rychlostech brázdí okruhy po celém světě. S hokejovým Motorem mají ale také mnoho společného, kromě toho, že mu vášnivě fandí, tak ho výrazně podporují i jinak. Po dvouleté spolupráci ČEZ Motor České Budějovice a SMRŽ auto – moto došlo k dohodě i na sezónu 2015-16, přičemž chce prvoligový klub i firma českobudějovických motocyklových závodníků Matěje a Jakuba Smržových nabídnout ještě víc svým fanouškům.
Několik hráčů ČEZ Motor České Budějovice i členů vedení a realizačního týmu využívá služeb firmy SMRŽ auto – moto, která je oficiálním dealerem motocyklů Kawasaki, servisem pro všechny značky motocyklů a automobilů a prodejcem veškerého oblečení a příslušenství, které byste mohli na motorku potřebovat.


Od letošního roku mají i držitelé permanentek možnost využít slevy 10 % na veškeré servisní práce, náhradní díly a zboží v kamenné prodejně SMRŽ auto – moto na Dobrovodské ulici 206/12 v Českých Budějovicích. Stačí se prokázat platnou permanentkou na zápasy ČEZ Motor České Budějovice a je to! Sleva se nevztahuje na prodej motocyklů.


Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....