Banes Motor České Budějovice
11.09.2015, Redakce

Děti z domova v Boršově nebudou chybět na hokeji ani letos

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Už tradičně se před sezonou potkaly děti z dětského domova v Boršově nad Vltavou s hokejisty ČEZ Motor České Budějovice. Iniciativa na zakoupení permanentek právě pro tyhle malé fanoušky vzešla opět z řad těch nejvěrnějších fanoušků z kotle a klub samotný rád přihodil další, jen ať si děti pobyt na hokeji užijí!
"Moc nás těší, že si na nás hráči, vedení klubu a především fanoušci po roce opět vzpomněli a do nové sezony bych jim chtěl popřát, aby se jim letos splnil jejich sen. Budeme se s dětmi snažit nevynechat žádné domácí utkání podobně jako v loňské sezoně," neskrýval radost z návštěvy a darů ředitel dětského domova Miroslav Kouřil. Za fanoušky, kteří mezi sebou vybrali nemalé prostředky na zakoupení permanentek, promluvil David Hrošík: "Jsem rád, že se nám společně s kamarády, kterými jsou jmenovitě K+, Mrož, Choze, Koumy, Voldy, Pankváč, Zuzka, Pavílek, Pepa a Jarda, podařilo vybrat peníze na permanentky pro dětský domov. Chtěl bych poděkovat vedení klubu, že nám další permanentky přidalo a podobné akce podporuje."

text

To je samozřejmě z pohledu klubu to nejmenší. Děti přišli pozdravit tentokrát tři hráči A týmu. Luboš Rob, Václav Pašek a Hynek Kůdela. I jim se neformální setkání moc líbilo. "Byl jsem se na děti podívat i loni, musím říct, že je to tady celkem příjemná parta dětí i lidí okolo a hlavně jsem rád, že se zase naoplátku děti brzy přijdou podívat na nás," vyprávěl při podepisování plakátů Luboš Rob. Do Boršova se hokejisté podívají zase nejpozději za rok!

text
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....