Banes Motor České Budějovice
21.05.2015, Klub

Motor s hostem Poborským proti Strunkovicím

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Celkem tři zápasy ve fotbale zpestří letošní přípravu Motoru. Poprvé vyběhnou hokejisté v kopačkách na trávník ve čtvrtek 28. května v Nemanicích proti místnímu týmu 1. B třídy, skutečná lahůdka pak čeká fanoušky 16. června, kdy Motor změří síly s prvoligovou Spartou! Nepůjde ale o tým kapitána Davida Lafaty, ale jejich ženské protějšky. I tak to bude ohromně těžký soupeř, vždyť v kádru Sparty je to samá reprezentantka!
Hodně zajímavé konfrontace čekají hokejisty v letní fotbalové přípravě. První duel proběhne už 28. května od 18 hodin na hřišti SK Nemanice, předního týmu 1. B třídy, kde působí například i bývalý fotbalista Dynama Robert Kochlöfl. Diváci mohou na hřiště na českobudějovickém předměstí dorazit už v 16 hodin, odkdy bude probíhat běžná tréninková jednotka hokejistů. Část hráčů pak za "odměnu" nastoupí k fotbalové exhibici. Fandové tak mohou poprvé vidět na vlastní oči i nové posily Motoru, připraveno bude bohaté občerstvení a hráči si určitě najdou chvíli i pro podpisy či fotky s fanoušky. Symbolické vstupné 20 Kč zaplatí pouze muži, jejichž lístky ale budou slosovatelné, ženy a děti mají vstup zdarma.

Hodně atraktivní fotbalový duel pak čeká hokejisty 16. června. Od 18 hodin změří síly s fotbalistkami AC Sparta Praha! Ty momentálně bojují se Slavií o titul a mají kádr našlapaný reprezentantkami. Jejich týmovým manažerem je Dušan Žovinec starší, otec českobudějovického hokejisty, který pomohl tuhle nevídanou fotbalovou bitvu zrealizovat. Hrát se bude na hřišti českobudějovické Slavie u Malého jezu a pro hokejisty to bude hodně těžký oříšek, vždyť sparťanské dívky dokáží prohánět i mužské krajské týmy. Motoru ale jako trenér pomůže Karel Poborský, a to by mohlo na děvčata platit!

Třetí duel pak odehraje Motor ve Strunkovicích nad Blanicí 18. července od 15 hodin v rámci Velkého sportovního odpoledne, kde kromě místního týmu 1. B třídy předvede své umění třeba i tým známých osobností kolem Antonína Panenky. Jelikož v té době bude Motor už v plné přípravě na ledě, budou ve fotbalovém celku Motoru zastoupeni nejen součásní, ale také bývalí hráči a klubové legendy. A jako host hvězda největší - vicemistr Evropy ve fotbale Karel Poborský!

Tak jako tak čeká fanoušky hokeje i fotbalu hodně bohaté sportovní léto!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice